TEN HAG ETTER SKUFFELSEN: 

- Vil ikke snakke om fremgang etter et tap som dette

Publisert Sist oppdatert

- Jeg vil ikke snakke om fremgang etter et tap som dette. Vi må håndtere dette, vise karakter, men ikke snakke om fremgang akkurat nå. Nå fokuserer vi bare på Porto. Vi vil bli ferdige med denne kampen, takle det og gå videre.

Det sa Erik ten Hag til Sky Sports etter søndagens 0-3-tap mot Tottenham, en kamp der United, med unntak av en periode i 2. omgang, var svake. Kaptein Bruno Fernandes ble utvist, Kobbie Mainoo ble skadet og supporterne buet. 

Her kan du se «høydepunktene» fra kampen. 

Da var det nok lurt at Ten Hag, som gjentatte ganger denne sesongen har snakket om at United er på riktig vei og at det er fremgang i laget, ikke ville snakke om akkurat det etter denne kampen. 

United-sjefen fikk se sitt eget lag slippe inn mål i det tredje spilleminuttet og erkjenner at de bommet med inngangen på kampen. 

- Den første omgangen var ikke bra. Det er ikke mulig at en spiller kan gå fra eget forsvar, drible seg gjennom hele laget og så slå et innlegg, sier han om det første målet, der midtstopper Micky van de Ven gikk fra egen halvdel til United-boksen før han fant en umarkert Brennan Johnson på bakerste stolpe. 

- Da mistet vi litt selvtillit og vi var svake med ballen. Vi kan bedre, og det vet spillerne, sier Ten Hag, som fortsatte: 

- Det var en dårlig start på kampen. Tottenham dominerte, vi klarte ikke å finne det rette presset og gjorde også mange feil med ballen. Men vi kunne ha kommet tilbake i kampen, og jeg synes det røde kortet endret kampen, sier han.  

Erik ten Hag.

Ten Hag mener, i likhet med mange andre og inkludert Bruno Fernandes selv, at United-kapteinen ikke burde fått marsjordre. 

På spørsmål om hva han sier til spillerne etter en sånn kamp, svarer han: 

- Det er alltid en ny dag og jeg sa det til dem i garderoben: «Kom igjen, i morgen er en ny dag».

Videre sa United-sjefen: 

- Vi må definitivt lære og gjøre det bedre. Vi må bli bedre i presset og bedre med ball for der var situasjoner der vi kunne ha vært bedre på å finne den ledige mannen, spille over presset deres for å beholde ballen og så spille videre. 

- Vi gjorde ikke det, og det var skuffende. 

Powered by Labrador CMS