GIR UNITED DET GLATTE LAG: 

- En av de verste prestasjonene jeg har sett under Ten Hag

Publisert Sist oppdatert

0-3-tap, direkte rødt kort til Bruno Fernandes, skade på Kobbie Mainoo og en for det meste grusom kamp. Det var ikke mye positivt å ta med seg fra Uniteds kamp mot Tottenham. 

Tidligere United-spiller Gary Neville kommenterte kampen som ekspertkommentator for Sky Sports. Og den tidligere United-kapteinen var alt annet enn nådig med sin gamle klubb. 

Her er en liten oppsummering av det han sa gjennom kampen på Old Trafford. 

- United har vært håpløse i disse tolv åpningsminuttene, sa Neville etter de første tolv minuttene der Tottenham ledet 1-0. 

- United har spillere i forsvar, men de kunne like gjerne vært statuer. Spurs skjærer gjennom dem som de vil, sa Neville litt senere i omgangen. 

 - Han kan ikke tro det han ser. Jeg kan ikke tro det jeg ser. Det er grusomt, la Neville til. 

- Dette oppsummerer Uniteds første omgang. De har vært en skam, sa Neville etter at Bruno Fernandes fikk det røde kortet like før pause. 

- Det er en av de verste prestasjonene jeg har sett under Ten Hag. Og det sier noe. Det er virkelig ille, sa Neville etter at Tottenham hadde gått opp til 2-0. 

Erik ten Hag etter kampen.

- Dette er en dårlig dag for Ten Hag. En virkelig dårlig dag. Presset kommer virkelig til å øke nå, sa han litt senere i omgangen. 

- Den første omgangen var så ille som det kan bli. Dette har vært en sjokkerende, la han til. 

- Det kunne vært seks. De (Tottenham) har hatt så mange sjanser, sa han like før kampslutt. 

- Den opptredenen i første omgang var rett og slett motbydelig. Deres verste prestasjon. Det er mange spørsmål som må besvares, både fra spillerne og treneren. , sa Neville like etter at sluttsignalet gikk.

Da Neville skulle oppsummere kampen før de satt over til studio, sa han følgende: 

- Jeg har vært her hos United nok ganger over de siste 10-12 årene til å vite at en kamp og et resultat som dette må forbedres ganske så kjapt. Snøballen begynner å rulle nedover den bakken og får bare mer og mer fart. Erik ten Hag må ta dette ved roten akkurat nå, for dette har vært en sjokkerende dag. 

 - Jeg sa det like før kampen begynte at i dag kan det ikke være noen unnskyldninger. Spillerne er friske, Luke Shaw er kanskje den eneste du tenker som går rett inn på dette laget. Resten av de som er der ute og på benken er tilgjengelige. 

- Et fjell av penger har blitt brukt og investert. Den første omgangen var rett og slett grusom, så ille som det kan bli. 

Og hvis du synes dette ble litt Neville-tungt, så var han langt fra alene om meningene sine. I Sky-studio satt Ashley Young, og den tidligere United-spilleren var heller ikke nådig. 

- United ga ingenting. Det var ingen innsats, ingen arbeidsmoral. Ingen løp. Det var ingen ledere der ute. Alt så ut til å være usammenhengende. Det så ut som individer over hele banen. Ingen ville ta ballen eller prøve å skape noe. Det var dårlig fra start til slutt for United. 

- Tottenham hadde det så komfortabelt. United gjorde ingenting, la Young til. 

Også i BBC var de ganske brutale i sin dom. 

- Dette er den type prestasjon som sørger for at en manager får sparken, sier Chris Sutton.  

Powered by Labrador CMS