DAILY MAIL: 

- United har snakket med flere managere

Samtidig som presset øker på Erik ten Hag, hevder Daily Mails United-journalist at United har vært eller er i samtaler med flere managere. 

Publisert Sist oppdatert

Det er avisens United-korrespondent Chris Wheeler som fredag kveld kommer med avsløringen

Det er liten tvil om at Erik ten Hag er under press som United-manager, og nesten hver gang det kommer et positivt resultat og det kan se ut som han skal få litt arbeidsro, kommer et resultat eller prestasjon som fjerner all eventuell ro. 

Senest etter lørdagens 2-1-seier over Brentford, som ble etterfulgt av 1-1 mot Fenerbahce torsdag. 

Wheeler påpeker i artikkelen at det er ingen indikasjoner på at Ten Hag mister jobben akkurat nå, men avsløringen til Wheeler, som har fulgt United tett i en årrekke og som er blant de mer troverdige på United-stoff, kan tyde på at nederlenderen ikke sitter helt trygt. 

Wheeler skriver nemlig United har vært eller er i «hemmelige» samtaler med flere managere.

- Klubbens medeiere intervjuet mange kandidater før de valgte å fortsette med Ten Hag og forlenge kontrakten hans med ett år, men faktum at United, i kulissene, har gjenopptatt jakten på en erstatter, kaster en ny skygge av tvil over 54-åringens fremtid, skriver Wheeler. 

Erik ten Hag er under press.

Det var nettopp Wheeler som tirsdag tidligere denne uken kunne fortelle at United har vært i samtaler med spanske Xavi Hernandez via mellommenn, noe united.no omtalte i ryktespalten vår. Ifølge Wheeler er han ikke den eneste manageren United holder et øye med.

I fredagens artikkel skriver Wheeler at United har Sporting-sjef Ruben Amorim og tidligere Dortmund-trener Edin Terzic på listen over kandidater, og ifølge Wheeler er Brentfords Thomas Frank en som blir seriøst vurdert. 

Ifølge Wheeler har United vært i kontakt med Xavi to ganger i løpet av de siste månedene, uten at det spesiferes over hvor mange måneder det skal være snakk om.

Manchester United har for øvrig ikke ønsket å gi en kommentar til Daily Mail-artikkelen.  

United ligger på 12. plass i Premier League, mens det har blitt tre poeng på tre kamper i Europa League. Søndag venter West Ham i hjemlig liga. 

Powered by Labrador CMS