– Styremøte planlagt i London tirsdag

Publisert Sist oppdatert

Uniteds kamp mot Aston Villa søndag er den siste kampen før en nye landslagsperiode. 

Med 13 dager mellom kampen mot Aston Villa og hjemmekampen mot Brentford 19. oktober er det planlagt et møte i London tirsdag hvor Sir Jim Ratcliffe, Sir Dave Brailsford, Joel Glazer, Dan Ashworth, Omar Berrada, Jason Wilcox, Roger Bell og Collette Roche alle er forventet å være deltakere, det skriver The Athletic.

Det er enkelt å trekke slutningen om at det er manager Erik ten Hags fremtid som blir gjenstand for diskusjon under tirsdagens møte, men møtet skal ifølge Laurie Whitwell og Adam Crafton ha vært planlagt langt tilbake i tid og være en del av det sjefene ønsker skal være en månedlig møtesyklus. 

The Athletic har tidligere skrevet at Ratcliffe vil være tilstede på Villa Park søndag for å se United for første gang siden han så United bli slått 3-0 av Liverpool på eget gress 1. september. 

Selv om det ikke bekreftes at situasjonen til Erik ten Hag er et av møtepunktene vil Ratcliffe, Joel Glazer og Brailsford som en trio lytte til Berrada, Ashworth og Wilcox når de kommer med sin anbefaling om hva som bør skje videre.

Powered by Labrador CMS