– Jeg liker Erik, men det er ikke opp til meg å noe avgjørelse

Publisert Sist oppdatert

Det stormer rundt Erik ten Hag etter en ny svak sesonginnledning. Mange ønsker seg nå at United skal se seg om etter en ny manager.

Etter 3-3 borte mot Porto i Europa League torsdag, hvor United ledet 2-0 for å deretter gi bort ledelsen og til slutt redde et sent poeng etter scoring på corner av Harry Maguire, ble ikke tilliten til Ten Hag bedret.

I sin taktiske analyse for United.no torsdag, skrev Øyvind Eide at han tror at Ten Hag sitter på lånt tid.

Sir Jim Ratcliffe har holdt seg rolig i båten etter han sist ble sett på tribunen under Uniteds kamp mot Liverpool.

Fredag ble 71-åriingen intervjuet av BBC i en båthavn hvor han fikk direkte spørsmål om hans tillit til Ten Hag.

Det var et spørsmål Ratcliffe ikke ville svare direkte på og heller dyttet ansvaret videre på Berrada og Ashworth som er ansatt for å ta den typen avgjørelser.

– Jeg vil ikke svare på det spørsmålet. Jeg liker Erik og synes han er en veldig god trener, men det er uansett ikke opp til meg å ta den avgjørelsen. Det er de som jobber i den sportslige avdelingen i Manchester United og som er til stede hver dag som skal bestemme hvordan United best kan drives.

– «Laget» rundt laget har bare vært sammen siden i sommer. De var ikke der i januar, februar, mars eller april. Omar og Dan Ashworth kom så sent som i juli. Du kan nesten telle på to hender hvor mange uker de har vært der til nå. 

– De har ikke vært der så lenge så de må gjøre opp status og ta avgjørelser som de synes er fornuftige. Målet vårt er veldig klart: vi ønsker å ta Manchester United tilbake til der det burde være, og det vi åpenbart ikke der ennå. Det er veldig klart.

Powered by Labrador CMS