SKY SPORTS: 

- Milan langt bak United i Fofana-jakten

Ifølge italienske Sky Sports står AC Milan i fare for å tape enda en kamp på overgangsmarkedet mot Manchester United. Ifølge kanalen skal United være klare til å legge inn et bud på Youssouf Fofana.

Publisert Sist oppdatert

- Milan er, akkurat nå, langt, langt bak United, og med mindre det dukker opp noen overraskelser må Milan se seg om etter andre alternativer. 

Det sier den italienske Sky Sports-journalisten Luca Cilli. Han snakker om den franske midtbanespilleren Youssof Fofana, som skal være på både AC Milan og Manchester United sin radar. 

De siste dagene, etter at United angivelig begynte å se seg om etter alternativer til Manuel Ugarte, har Sky Sports i både England og Italia rapportert at United er i samtaler med Monaco om Fofana. 

Franskmannen, som spilte EM med «Les Bleus» i sommer, forlater trolig Monaco i løpet av overgangsvinduet. Han var ikke med resten av Monaco-laget da de spilte sommerens siste treningskamp mot Barcelona mandag kveld. 

Prislappen til Fofana, ifølge Sky Sports, ligger på minst 25 millioner euro. Det er en pris United skal være villige til å betale, ifølge Luca Cilli.

- Samtaler med United pågår, og de røde djevlene er klare for å legge inn et viktig bud som oppfyller kravene til Monaco, sier han, gjengitt her av Football Italia

Et annet midtbanealternativ som har blitt nevnt i United-sammenheng, er norske Sander Berge. Det er imidlertid ikke alle som er begeistret over de ryktene: 

Hvis Cilli får rett, er Milan i ferd med å tape en  ny overgangsduell mot Manchester United. Milano-klubben var tidligere i sommer store favoritter til å signere Joshua Zirkzee fra Bologna. Han spiller nå i Manchester United. 

Milan har tidligere i sommer lagt inn et bud på Fofana som var nærmere 20 millioner euro, men det skal ha blitt avslått av Monaco. 

Fofana-rapporten fra Italia kommer samme dag som United angivelig er i møter Manuel Ugarte sin agent, Jorge Mendes. Ugarte er allerede enig med United om de personlige betingelsene, og PSG ser for seg at han kommer til å forlate den franske hovedstaden.

United trenger imidlertid at prislappen blir senket eller eventuelt enda et spillersalg. Hvis ikke vil klubben gå for et billigere alternativ, som fort kan være Fofana. 

Det er også verdt å merke seg at ingen av de som følger United tettest har meldt det samme som Cilli, men her kan du uansett lese mer om United-aktuelle Fofana:

Powered by Labrador CMS