United sliter i London - ligger under med tre

Manchester Uniteds U18-lag har fortsatt der de slapp forrige sesong. På sine seks første kamper har det blitt seks seiere, 24 scorede mål og kun to baklengsmål.

Lørdag venter Tottenham i U18 Premier League Cup, en turnering United vant forrige sesong etter seier mot Manchester City i finalen tilbake i april.

Kampen har avspark klokken 12.00 skandinavisk tid og vises på MUTV.

Turneringen innledes med et gruppespill hvor lagene spiller tre kamper mot tre ulike motstandere og United har allerede spilt sin åpningskamp i turneringen mot Leicester City, en kamp unggutta vant 2-1 etter to scoringer av Gabriele Biancheri.

Biancheri har i starten av sesongen bøttet inn mål har scoret ti mål på de seks kampene han har spilt for U18-laget.

Adam Lawrence sitt unge United-lag har begeistret mang en supporter og i akademioppsummeringen for september skrev United.no at det å se akademilagene spille fotball er artigste med å være United-supporter for tiden.

Hvem som starter kampen mot Tottenham i London får vi vite nærmere kampstart og du kan følge kampen sammen med oss i denne saken!

Tottenham U18 3-0 Manchester United U18

U18 Premier League Cup
Hotspur Way, London

MÅL: 1-0 Ellis Lehane (5), 2-0 Luca Williams-Barnett (19), 3-0 Luca Williams-Barnett (26 min)

Gule kort: James Scanlon (29)

United: William Murdock (GK) - Dante Plunkett (Amir Ibragimov 46), Godwill Kukonki, Reece Munro, Daniel Armer - Tyler Fletcher, Jayce Fitzgerald, Zach Baumann -  Bendito Mantato (Victor Musa 46), Gabriele Biancheri, James Scanlon.

Ubenyttede reserver: Jim Thwaites, Cameron Byrne-Hughes, Shea Lacey

46 min: Tottenham rett i angrep. Det tar ikke en gang 10 sekunder før det synger i treverket enda en gang, denne gang av Tyran Thompson.

46 min: Andre omgang er i gang. United har gjort to bytter i pausen. Ut har Dante Plunkett og Godwill Kukonki gått og inn kommer Victor Musa og Amir Ibragimov.

PAUSE

45+1: Stolpeskudd for Tottenham. Kukonki spiller et tilbakespill rett i beina på tomålsscorer Williams-Barnett. Kantspilleren utfordrer Munro og får forsvarsspilleren på feil fot før han plasserer ballen mot lengste og treffer stolpen. Nære 4-0 for hjemmelaget.

42 min: Bytte for Tottenham. Kampens første målscorer Ellis Lehane må gi seg etter taklingen fra Munro. Inn kommer Reiss Elliot-Parris

40 min: Munro igjen sterk i lufta på offensiv corner. Vinner sin duell og header like utenfor.

37 min: United fortsetter å rote voldsomt i bakre rekker. Armer mister ballen veldig enkelt og Ellis Lehane kan sette fart på fremover. Reece Munro er isolert mot Tottenham-spissen og blir utfordret på fart, men setter inn en knallhard, men ren takling. Lehane blir liggende etter duellen.

32 min: Mantato forsøker sitt ytterste å få United tilbake i kampen. Får ball ute til høyre og setter på trommestikkene innover i banen Får gå frem til 20 meter og skyter, men en god halvmeter over.

26 min: MÅL! United henger ikke med. Dante Plunkett blir igjen lurt og Luca Williams-Barnett bruker fart og nærteknikk på å lure seg forbi Reece Munro og triller ballen i lengste til 3-0 for Tottenham!

24 min: GULT KORT. James Scanlon spiller bort ballen og jager hjemover, river ned en Tottenham-spiller og blir førstemann i dommerens bok.

19 min: MÅL! Tottenham dobler ledelsen. Ellis Lehane fører ball fremover i banen mot et ryggende United-forsvar. Skyter fra 20 meter via Daniel Armer som gjør at Murdock må ut i full strekk. United-keeperen er uheldig og slår ballen rett ut i beina på Luca Williams Barnett som enkelt kan trille ballen i mål til 2-0.

16 min: Gigantisk sjanse for United på corner. Slås inn i femmeter hvor Reece Munro stiger til værs og knuser sin oppasser i duellen. Header mot mål og er svært nære mål, men ballen reddes på strek. Tottenham får klarert.

13 min: James Scanlon tar lekkert ned en lang ball på tvers fra Mantato. Bruker noen berøringer til å skjære inn i banen før han skyter mot nærmeste hjørnet. Archer i Tottenham-buret har få problemer med å holde skuddet fra landslagsspilleren fra Gibraltar.

11 min: Stopp i spillet mens Upson får behandling. Gyllen mulighet for Adam Lawrence til å ta en prat med laget sitt. United har ikke hengt med i åpningen her!

10 min: Fitzgerald legger ingenting mellom og kaster seg inn i en takling og treffer Tottenhams høyreback Upson som blir liggende å holde seg til kneet.

9 min: Plunkett blir igjen gått av ute på høyrebacken. Klarer å løpe opp venstrekanten og går i kroppen på motspiller. Tottenham vil ha straffe, men dommer vinker spillet videre.

7 min: Munro hindrer en ny stor Tottenham-sjanse. Williams-Barnett lurer Plunkett og slår inn langs gresset, men Munro leser av legget og blokkerer.

5 min: MÅL! Tottenham tar ledelsen. United slurver med ball og Mantato mister ballen på vei fremover. Tottenham utnytter ubalanse i Uniteds rekker og ballen blir spilt gjennom til Ellis Lehane som alene med William Murdock enkelt plasserer ballen i høyre hjørne og hjemmelaget tar ledelsen.

4 min: Tottenham med den beste starten på kampen. United ligger dypt i banen og forsvarer seg. Zach Baumann bryter inn og vinner et frispark inne i egen boks.

1 min: Avspark. Biancheri sparker i gang kampen for United.