Louis Jackson, Gabriele Biancheri, Jack Kingdon osv feirer Biancheris avgjørende straffespark i straffekonkurransen i EFL Trophy-kampen mot Doncaster, 24. september 2024. U21.

AKADEMIOPPSUMMERING:

«Det desidert morsomste med å være United-supporter for tiden»

Publisert Sist oppdatert

En ny måned er gjennomført, og nok en gang har det vært en ganske morsom måned i akademisammenheng. I alle fall om vi ser bort fra at litt for mye av det har vært vanskelig å faktisk få se.

Forhåpentligvis blir den delen bedre i oktober. Totalt sett kan en uansett si om U21-laget og U18-laget at det virkelig har vært verdt å følge med på, med totalt 34 mål i de seks akademikampene (5,67 per kamp). Å se på akademilagene er det desidert morsomste med å være United-supporter for tiden. 

Undertegnede kan sterkt anbefale å se de live om du har muligheten også, og EFL Trophy er en helt nydelig måte å se U21-laget på, basert på mine opplevelser med det, nå senest mot Doncaster. Da spiller en på bortebane mot seniormotstand, noe som skaper en helt annen ramme rundt kampene selv om det ikke er fulle stadioner (turneringen er ikke kjempepopulær blant EFL-klubbenes supportere, forståelig nok).

Få med deg alt fra Supporterklubben

  • Tilgang til alt innhold på united.no
  • Billetter og turer til Old Trafford
  • Gode rabatter i nettbutikken

Kun kr 25,- /måned. Betales årlig.

Bli medlem nå

Powered by Labrador CMS