FIKK SPØRSMÅL OM JOBBSIKKERHETEN:

- Jeg er ikke bekymret

Publisert Sist oppdatert

På pressekonferansen etter søndagens kamp mot Tottenham fikk Erik ten Hag, som ventet, spørsmål om sin og Manchester United sin fremtid og hvor trygt han sitter i sjefsstolen på Old Trafford. 

- Det tenker jeg ikke på. Vi tok beslutningen om å fortsette sammen i sommer i fellesskap. Eierne og ledergruppen, i sommer. Jeg er ikke bekymret.

Det brenner under beina på Ten Hag etter søndagens 0-3-tap. Nå øker presset betraktelig på både United-manageren og de som tar de store beslutningene i klubben. Presset øker i takt med supporternes misnøye. 

I intervjuene gitt til media rett etter kamp ville ikke Ten Hag snakke om fremgang eller tålmodighet, men var inne på sistnevnte punkt på pressekonferansen. 

Han er klar på at alle fortsatt står samlet. 

- Beslutningen ble tatt etter en tydelig evaluering med hva vi må forbedre som organisasjon og hvordan vi vil sette sammen et lag. Alle avgjørelsene ble tatt sammen, men vi visste at det kom til å ta litt tid på grunn av hvordan overgangvsvinduet gikk. Vi er alle på samme side og i samme båt. Eierne, ledergruppene, støtteapparatet og spillergruppen

Artikkelen fortsetter under artikkelpluggen.

United-sjefen fikk naturligvis flere kritiske spørsmål under seansen med pressen. Ett av spørsmålene var om han føler seg sikker på at spillerne tar til seg beskjedene de får fra ham.

- Ja, det er jeg sikker på. Men det er tydelig at vi er veldig skuffet over å slippe inn et mål som det, det burde ikke skje, spesielt med tanke på hvor klare og tydelige vi har vært på hvordan man skal håndtere situasjoner som det, svarte han, og siktet da til 0-1-målet som kom i det 3. minutt. 

Et annet kritisk spørsmål gikk på mangelen på press, spillere som ikke fulgte løp og var svake med ballen i beina. Spørsmålet som ble stilt var «er dette en av de verste prestasjonene du har sett?»

- Det er definitivt klart, men jeg sa det akkurat på denne pressekonferansen at de vi fikk se de første 30 minuttene er under nivået man forventer fra et Manchester United-lag. Selv om man slipper inn et mål så tidlig i kampen må man beholde roen og kontrollere kampen og kontrollere sin egen prestasjon. Stå sammen og holde på planen. 

Et annet spørsmål gikk på om han og spillerne i det hele tatt kan slå tilbake etter dette. 

- Selvfølgelig. Det er alltid en ny kamp, det kommer en ny dag. Du må lære som lag, det kan ikke skje to ganger på fire ganger at en av motstandernes forsvarere kan drible gjennom hele banen uten å bli stoppet. Da er det umulig i toppfotballen, du kan ikke gjøre feil som det. Vi må definitivt adressere det, men vi kommer til å slå tilbake. 

Powered by Labrador CMS