DAILY MAIL: 

- Har ingen planer om å dra - vil kjempe for plassen

Publisert

De siste par dagene har det versert noen rykter om at Galatasaray vil forsøke å hente Casemiro på lån. United skal ha vært åpne for å selge midtbanespilleren i sommer, men mottok aldri noen bud.

Etter den grufulle kampen mot Liverpool, der han fikk en 3 av 10 på united.no-børsen, kom ryktene om at Galatasaray ville forsøke å hente ham på et sesonglangt lån, men om vi skal tro Daily Mail kommer det ikke til å skje. 

Casemiro har nemlig ingen intensjoner om å forlate Old Trafford.

Det skriver avisens United-korrespondent Chris Wheeler onsdag kveld. 

Han skriver at Casemiro vil avslå ethvert tilbud fra Tyrkia og at han er fast bestemt på å bli værende for å kjempe for plassen på United-laget. Den kan nå være i fare ettersom United har signert Manuel Ugarte fra PSG. 

Det er aldri sikkert at United hadde vært villige til å la Casemiro gå nå uansett ettersom overgangsvinduet for engelske klubber er stengt, men Daily Mail skriver i hvert fall at klubben venter at Casemiro er tilbake på treningsfeltet etter landslagspausen for forberedelser inn mot Southampton-kampen 14. september. 

Også den brasilianske TNT-journalisten Fred Caldeira skriver at det er «ingen sjanse» for at Casemiro går til Galatasaray. 

De tyrkiske mesterne har også Juventus' Weston McKennie og klubbløse Adrien Rabiot på listen over mulige midtbanemål, og tyrkerne har fortsatt god tid på seg: Overgangsvinduet for tyrkiske klubber stenger ikke før 13. september. 

Powered by Labrador CMS