GRESK NETTSTED: 

- Har tilbudt Martial den største og mest lukrative kontrakten i klubbens historie

Publisert Sist oppdatert

Det har vært ganske stille rundt Anthony Martial denne sommeren. I slutten av juni forlot han United da kontrakten hans utløp og franskmannen står fortsatt uten klubb.

Men det kan nå endre seg. Greske SPORT24 hevder nemlig at AEK Athens har satt alle kluter til for å sikre seg 28-åringens signatur. 

Ifølge rapportene har den greske hovedstadsklubben tilbudt Martial den største og mest lukrative kontrakten i klubbens historie i et forsøk på å lokke Martial til Hellas. 

Daily Mail er blant mediene som har videreformidlet rapportene om Martial. 

Kontrakten skal være verdt mer enn to millioner euro i året, så det ville fortsatt vært et steg ned fra lønnen Martial hadde i United, men så virker det heller ikke som om klubber har stått i kø for å signere ham i sommer. Ifølge SPORT24 er Martial usikker på om han, i en alder av 28 år, ønsker å spille i greske Super League.

Anthony Martial ble takket av på Old Trafford etter kampen mot Newcastle forrige sesong.

AEK Athens endte på 2. plass i den hjemlige ligaen forrige sesong og har kommet godt i gang med den nye. De har vunnet to av sine tre seriekamper, men klarte ikke å ta seg til seriespillet i Conference League. 

De ble slått ut av FC Noah fra Armenia (!) i den tredje kvalifiseringsrunden. 

Tidligere Brentford-keeper Thomas Strakosha, tidligere Watford-spiller Roberto Pereyra og eks-Tottenham-spiller Erik Lamela er lagets tre store profiler. Også Nordin Amrabat, bror til Sofyan, spiller der. 

Så får vi se om Martial blir den tredje spilleren med en fortid i United som slutter seg til en gresk klubb til 2024/25-sesongen. Shola Shoretire spiller nå for PAOK, mens Facundo Pellistri ble solgt til Panathinaikos. 

Martial tilbragte ni år i Manchester United.  Han kom til klubben AS Monaco i 2015, scoret et drømmemål i debuten mot Liverpool og ble lansert som den neste Thierry Henry. Slik ble det ikke. 

317 kamper, 90 mål og 47 målgivende i alle turneringer ble det til slutt. De siste sesongene spilte han mindre og mindre på grunn av skader. 

Kanskje kan middelhavsklima og en mer avslappende tilværelse i Hellas passe ham godt? Hvor Martial ender opp gjenstår å se. 

Powered by Labrador CMS