Varane ankommer Old Trafford.

Bekreftet: Varane klar for ny klubb

Etter noen uker som arbeidsledig er det klart at Raphaël Varane fortsetter karrieren i Italia. 

Publisert Sist oppdatert

Den franske midtstopperen, som forlot United da kontrakten utløp i slutten av juni, har signert for nyopprykkede Como 1907. Det bekrefter den norditalienske klubben på sine nettsider søndag.

Varane, som dessverre slet med skader etter at han ble hentet fra Real Madrid, spilte totalt 95 kamper for United før han dro videre etter tre år på Old Trafford. Han vant to titler i løpet av sin tid i Manchester, ligacupen i 2023 og FA-cupen tidligere i år, og scoret to mål som rød djevel.

Nå skal han forsøke å tette igjen bakover for «I Lariani».

- Jeg er veldig glad og opprømt over dette prosjektet. Jeg kan ikke vente med å komme i gang. Jeg var først nysgjerrig på hva dette prosjektet egentlig var, men jeg så med en gang at det var noe spesielt og ulikt noe annet jeg ble tilbudt, så jeg ville vite mer, sier Varane. 

Raphaël Varane tilbragte tre år på Old Trafford. Nå flytter han til Italia.

Klubben fra den vakre elvebyen, knappe timen unna Milano, er denne sesongen tilbake på øverste nivå i Italia for første gang siden 2003. Laget ledes av tidligere Barcelona- og Arsenal-spiller Cesc Fabregas. 

Varane & co. får en tøff start på sesongen og møter Juventus på bortebane i sesongens første Serie A-kamp 19. august. 

Varane har skrevet under på en toårskontrakt med Como, med opsjon på ytterligere ett år.

- Raphaël er en spesiell spiller, og denne signeringen er bevis på ambisjonene vi har for denne klubben. Han er svært merittert og erfaringen han tar med seg fra de to beste ligaene i verden kan ikke undervurderes, sier Fabregas om nysigneringen. 

Como jobber nå med å forsterke laget for å tilpasse seg livet i Serie A og har vært aktive på overgangsmarkedet: I tillegg til Varane har de, blant andre, hentet den gamle Liverpool-duoen Pepe Reina og Alberto Moreno. 

Varane blir faktisk Comos syvende signering denne sommeren. 

United er på sin side godt i gang med å tette igjen det Varane-formede hullet i forsvaret og har allerede signert spilleren som kalles «den nye Varane», nemlig Leny Yoro. 

I tillegg jobber klubben med flere signeringer og skal etter sigende være ute etter enda en midtstopper. Mandag ble det kjent at United har fått avslått et bud på Matthijs de Ligt, og samtidig jobber klubben med mye mer: 

Powered by Labrador CMS