Fabrizio Romano spår «viktig uke» for United: - Mange ting kan skje

Den kommende uken kan det bli mye aktivitet rundt Manchester United, ifølge Fabrizio Romano. Men i så fall må den første dominobrikken falle. 

Publisert Sist oppdatert

- Vi får se om tiden er inne for «Here we go».

Det sier Fabrizio Romano i sin ferskeste YouTube-video der de første minuttene i stor grad handler om Manchester United. 

Den italienske overgangsjournalisten sier at den kommende uken kan bli en viktig og hektisk uke for United og at mye kan skje. Men hvis vi ser på det som dominobrikker, trenger United at den første velter. 

Og den første er Aaron Wan-Bissaka. 

Romano har lenge vært klar på at United må selge engelskmannen før de henter inn nye spillere. Wan-Bissaka jaktes av West Ham og tidligere søndag rapporterte FootMercato at The Hammers og United er enige om en overgangssum og at det er en forventning om at Wan-Bissaka returnerer til London.

I så fall kan ting begynne å skje.

Få er tettere på overgangsmarkedet enn Fabrizio Romano.

Sommerens tredje? 

United og Bayern skal nemlig være enige om en overgangssum for Noussair Mazraoui. Det melder både Romano og FootMercato, og ifølge sistnevnte er avtalen verdt 25 millioner euro. 

Det er foreløpig ikke kjent hvordan de eventuelle betalingene er strukturert, men det er grunn til å tro at det er en satt overgangssum og flere klausuler. Det er slik United stort sett har operert i dette vinduet. 

Mazraoui og United skal også være enige om de personlige betingelsene, så ifølge Romano kan den overgangen fullføres så snart et salg av Wan-Bissaka er gjennomført. 

I så fall kan marokkaneren bli sommerens tredje United-signering etter Joshua Zirkzee og Leny Yoro.

Romano snakker også om to av spillerne United har blitt koblet aller mest til denne sommeren; Matthijs de Ligt og Manuel Ugarte.

- De Ligt er fortsatt et viktig og konkret overgangsmål for United, sier Romano.

Matthijs de Ligt venter på at United og Bayern skal bli enige om en overgangssum.

Fremdrift etter skade? 

Ikke mye har endret seg mellom United og De Ligt: Nederlenderen vil til United og klubben er enige med midtstopperen om de personlige betingelsene, men Bayern har stått på kravet sitt om 50 millioner euro pluss bonuser. 

United ønsker på sin side en totalpakke på 50 millioner der summen betales ved hjelp av klausuler. 

Men søndag kan ting ha endret seg. Bayern-stopper Hiroki Ito, som ble hentet fra Stuttgart tidligere i sommer, pådro seg et beinbrudd i en treningskamp og er ventet å være ute i 2-3 måneder. Dette forsterker Bayerns behov for en midtstopper, men München-klubben er avhengig av å selge for å hente, og øverst på ønskelisten har de Jonathan Tah. 

Og nå er De Ligt klar på at han ønsker seg bort, så her kan Bayern være nødt til å bite i det sure eplet og senke kravene sine. Det er ikke sikkert det skjer, men klubbene kommer til å møtes ved forhandlingsbordet igjen, sier Romano. 

Samtidig kan United ha fått ekstra motivasjon til å bli enige med Bayern etter at Leny Yoro gikk av banen i treningskampen mot Arsenal. Vi venter fortsatt på en oppdatering om hvor alvorlig den skaden eventuell er. 

Han sier også at Manuel Ugarte er et navn å følge med på og forteller at «det er en overgang vi kommer til å snakke mer om» den kommende uken. 

- United og PSG er fortsatt i kontakt med hverandre angående Ugarte. 

Manuel Ugarte er fortsatt på United sin radar.

Men det kan bli mer United-relatert aktivitet i den franske hovedstaden, forteller italieneren. 

- Vi må også holde et øye med Jadon Sancho.

- PSG venter på United-beslutning

Tidligere denne uken ble det kjent at PSG og Sancho nærmet seg enighet om personlige betingelser, og søndag skal partene ha blitt enige. Nå gjenstår det at PSG og United blir enige om en overgangssum for engelskmannen. 

Grunnen til at PSG ikke har vært i samtaler med United om en eventuell overgangssum er ifølge Romano fordi de venter på at United skal fatte en beslutning om hva de ønsker å gjøre med Sancho. 

Jadon Sancho er for tiden i USA sammen med Manchester United.

Kantspilleren og Erik ten Hag skal som kjent ha ordnet opp etter at de havnet på kant med hverandre i fjor, og Sancho er i skrivende stund med laget til USA. 

Hvorvidt han faktisk er United-spiller den kommende sesongen er fortsatt uvisst.

Utover alt det Romano snakker om kan vi også nevne, som omtalt i søndagens ryktespalte, at Anderlecht er ute etter Christian Eriksen. 

Hva som skjer der og hvor konkret det er, er også uvisst. 

Her kan du lese mer om spilleren som ser ut til å bli sommerens tredje United-signering: 

Powered by Labrador CMS