Avviser at kritikken påvirker og fokuserer på lagets utvikling

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag måtte svare på hvordan han takler presset utenfra og en tidligere spillers uttalelser i hans retning da han møtte pressen før lørdagens kamp mot Southampton.

Nederlenderen var der klar på at spekulasjoner, press og snakk i media ikke er noe han bruker spesielt med energi på i sin hverdag.

– Det er ikke noe som påvirker meg. Jeg vet hvor vi er og hvordan vi skal jobbe videre med prosessen vi er inne i. 

– Vi er inne i en overgangsfase hvor vi skal integrere mange unge spillere inn i dette laget. Vi må også få tilbake skadde spillere og spille dem inn i laget. Vi må uansett gjøre det beste vi kan for å vinne hver eneste kamp, så får vi se hvor vi er når vi kommer til mai.

– Han kan få ha sine meninger

I løpet av landslagsperioden har det også kommet uttalelser fra Cristiano Ronaldo, som fikk en tøff avslutning på sin andre periode i United da han ble sendt på dør av klubben i Ten Hags første sesong på Old Trafford. 

Nå har portugiseren kommet med uttalelser hvor han mener at Ten Hag som Uniteds manager ikke kan prate om klubben og laget på den måten om at de ikke skal være med å kjempe om Premier League-tittelen.

Ten Hag tar uttalelsene med en klype salt og med et smil om munnen. 

– Han sa det at United ikke kan vinne Premier League, startet Ten Hag før han henvendte seg direkte til journalisten som stilte spørsmålet.

– Det var det han sa, om du har lest artikkelen. Han er langt unna Manchester, helt borte i Saudi-Arabia så har alle rett til å ha sin mening om ulike ting og det er helt greit.

Umulig å være fornøyd med resultatene

En journalist i salen utfordrer videre Ten Hag på noe Diogo Dalot hadde pratet med den samme journalisten om tidligere torsdag, om at Dalot og flere andre spillere kjenner på en frustrasjon over at det de har vist så langt denne sesongen ikke gir det riktige bildet på det som skjer på treningsfeltet og at ting er på vei til å bli veldig bra.

– Når du ser kun på resultatene så er det umulig å være fornøyd. Likevel har spillerne en veldig god kjennskap og gode refleksjoner over prosessen vi er inne i og er kjent med kvaliteten som trengs. Jeg er sånn sett helt enig med Diogo. 

– Når vi analyserer kampene vi har spilt så langt så viser det at vi er på riktig vei, men slik som er normalt i en overgangsperiode og når man bygger et nytt lag så er det alltid rom for forbedring og det må vi ta tak i.

– Vi har karakter og laget er gode til sinns. Nå må vi bare få på plass automatikken på plass. Alle ser kvaliteten vi har i troppen.

Powered by Labrador CMS