Disse spillerne er ute for United

Publisert Sist oppdatert

Siste oppdatering: 25. april

Mason Mount - Burnley?

Var ikke med mot Coventry eller Sheffield United på grunn av en mindre skade, men etter onsdagskampen mot sistnevnte sa Ten Hag at han tror Mount vil være tilbake til helga igjen.

Marcus Rashford Burnley?

Haltet da han vandret gjennom pressesonen etter FA-cupsemifinalen mot Coventry. Var ikke med mot Sheffield United med det som ble beskrevet som en mindre skade, så får vi se om han er tilbake mot Burnley til helga.

Raphaël Varane – starten av mai?

Måtte ut ved pause mot både Brentford og Chelsea, og stod over mot Liverpool, Bournemouth, Coventry og Sheffield United. Klubben bekreftet to dager før kampen mot Bournemouth at franskmannen er ute i flere uker og at håpet er at han er tilbake i sesongens siste kamper.

Jonny Evans – starten av mai?
Hadde én dag på trening før han fikk 20 minutter som innbytter mot Chelsea og så måtte ut igjen. Har mistet de fire siste kampene, men ifølge klubben kan det tyde på at nordiren kan være tilbake om få uker.

Lisandro Martinez – starten av mai?
Fikk en muskelskade på trening etter Brentford-kampen, og United bekreftet, 2. april, at argentineren vil være ute av spill i en måneds tid. 

Victor Lindelöf – starten av mai?
Måtte ut i Brentford-kampen med en muskelskade og United bekreftet, 2. april, at svensken vil være ute av spill i en måneds tid.

Luke Shaw – mai?
Det ble spekulert i at Luke Shaws sesong kunne være over, men i klubbens uttalelse om skaden ble det meldt om «noen måneder». På en pressekonferanse før bortekampen mot Brentford 29. mars sa også Ten Hag at han venter å se venstrebacken i aksjon igjen før sesongslutt. Så får vi se hvor mange kamper det eventuelt blir.

Anthony Martial - starten av mai?
Var ute mot Bayern og Liverpool på grunn av sykdom, og har ikke vært med siden på grunn av lyskeproblemer. 24. januar bekreftet klubben at Martial har vært gjennom en vellykket operasjon, og at han var ventet tilbake om cirka ti uker. 

Det er over tre måneder siden. Fredag 29. mars sa Ten Hag at Martial er i trening, og at det er opp til Martial og franskmannens form om han spiller for United igjen.

Tyrell Malacia – usikkert
Venstrebacken dro med seg en skade fra forrige sesong inn i denne, og mistet hele sommeren. I oktober meldte lokalavisa at Malacia jobber seg tilbake fra en kneoperasjon, og at han trolig ville være tilgjengelig igjen før 2023 er omme, men klubben bekreftet 1. desember at Malacia måtte gjennom en ny operasjon etter et tilbakeslag under rehabiliteringsperioden. Det virker nå usannsynlig at han er tilbake før sesongslutt.

Powered by Labrador CMS