United i dag, 6. sep.

Tilbakeblikk, stem på årets spiller og Ronaldo kjølner United-fansen.

Publisert Sist oppdatert

Les også: United i dag, 5. september

21.48: Sjekk denne skjønne, unge United-supporteren. En kommende Premier League-stjerne – hvem hvet?

21.12: Den argentinske landslagsmålvakten Sergio Romero ble – spesielt på Deadline Day – linket til en Manchester United-overgang, men nå benketer han at han avslo tilbudet om å gå til United, og spør samtidig: – Er det noen som er i stand til å si nei til en av verdens største klubber? Les mer om det her.

20.56: Ingen av fjorårets topp ti-lag har flere engelskmenn i troppen en Manchester United. Les om det her.

20.30: Et nytt leserbrev er ute, fra en som sitter igjen med en vond bismak etter det siste overgangsvinduet. Les her.

19.24: Etter Cristiano Ronaldos seneste uttalelser om uenighet med klubbpresident Florentino Perez, samt hans tidligere lagkamerat Ángel Di Marías spørsmål om hvor lenge portugiseren orker den spanske hovedstatsklubben, har flere og flere United-fans begynt å drømme om at Ronaldo kan returnere til Manchester United. Men nå kommer han med følgende beskjed på Twitter:

– Uttalelsene mine ble feiltolket. Jeg hadde en prat med presidenten (Florentino Perez) i går og jeg støtter ham 100 prosent. De nye lagkameratene mine er toppers, og med dem har vi en en strålende tropp. Hala Madrid!

16.25: United har kanskje ikke fått en prikkfri start på årets Premier League, men du kan likevel stemme på månedens spiller her. Kandidatene er Phil Jones, Wayne Rooney og Tyler Blackett.

16.23: Det tidligere stortalentet Davide Petrucci som fyller 23 år i oktober ble aldri noen hit på Old Trafford og ser nå ut til å forlate rødtrøyene til fordel for førstelagsspill i Romania. Les mer om det her.

15.40: Visste du at Ryan Giggs vant PFA Young Player of the Year-prisen som 19-åring for andre gang?

15.00: PÅ DENNE DAG i 1992, vant United 2-0 over Leeds etter scoringer fra Kanchelskis og Bruce.

14.25: PÅ DENNE DAG i 1983, vant United 3-2 over Arsenal borte etter scoringer fra Moran, Robson og Stapleton.

13.00: Michael Keane hjalp Gareth Southgates menn med å holde buret rent da England U21 vant 1-0 over Litauen fredag kveld. Les saken her.

12.25: Så gratulerer vi tidligere United-spiller Pat McGibbon med 41-års dagen!

12.20: Robert Brown ble født 6. september 1920, og den engelske keeperen ville i dag fylt 94 år.

12.00: Ángel Di María slår hardt tilbake på uttalelsene fra Real Madrids president, Florentino Perez. Les saken her.

11.15: PÅ DENNE DAG i 1902, fikk klubben sin første seier under navnet Manchester United.

09.20: Også David Beckham mener at Rooney er rett man til å lede England. Hele saken kan du lese her hos Fox Sports.

09.10: Phil Jones har klokkertro på at Wayne Rooney vil gjøre det bra både som klubb og landslagskaptein. Les saken her.

08.25: Har Wilson en lys United-fremtid i møte, og kan han bringe filosofien til United videre? Saken kan du lese hos Manchester Evening News her.

08.15: PÅ DENNE DAG i 1972, scoret tidligere United-spiller Denis Law sitt siste mål for klubben da det endte 2-2 mot Oxford United.

08.00: God morgen! Radamel Falcao var i natt i aksjon for Colombia da de møtte Brasil i Miami. Uniteds nye stjernespisss fikk midlertidig kun 15 minutter med spilletid, etter at Colombia var redusert til 10 mann. Fikk du ikke sett nattens kamp kan du lese deg opp her.

Powered by Labrador CMS