– Verdens beste fotballspiller?

Fans på Uniteds offisielle Google+-side sendte inn spørsmål, og Tom Cleverley svarte.

Publisert Sist oppdatert

Å spille for United, er det oppfyllelsen av din største drøm?

– Ja, det har bestandig vært min drøm. Det virket ikke så veldig sannsynlig da jeg var yngre, men det hjalp meg mye å bruke tid rundt treningsfeltet. Det ga meg innblikk i hvordan førstelagsspillerne opererer. Springbrett som det har hjulpet meg å oppnå drømmen min. Nå er drømmen å få spille her i 10, 15 år.

Hvordan er det å spille bak Wayne Rooney og Robin van Persie?

– Fantastisk. Det som slår meg mest er hvordan de er i stand til å avgjøre jevne kamper nærmest ut av ingenting. Spillere som dem er uvurderlige.

Hvem er verdens beste fotballspiller?

– I den senere tid må det være Cristiano Ronaldo. Han har vært i strålende form og er ustoppelig. Han scorer to, tre mål i hver eneste kamp, og han førte Portugal til VM.

Hvordan er det å spille på samme lag som Ryan Giggs?

– Det er en ære. Han er et slikt fantastisk eksempel. Bare det å være så motivert etter alt han har oppnådd … Det er et privilegium å få spille ved siden av Ryan. Jeg lærer av ham fremdeles.

Hvem er Uniteds morsomste spiller?

– Patrice Evra får meg til å le skikkelig, så han er helt oppe der i teten. Jeg vil si at det står mellom ham, Welbz og Wazza. Og Fletch er heller ikke borte vekke. Han er så tørrvittig. Men jeg har kjent Welbz lengst, så vitsene hans begynner å bli litt gamle etter hvert!

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS