Klar for toppkamp

– Vi går for seier, sier Tom Cleverley før VM-kvalifiseringskampen mot Montenegro.

Publisert Sist oppdatert

Balkan-landet leder Gruppe H to poeng foran England etter fem kamper. På tredjeplass – seks poeng bak England igjen – ligger Ukraina og Polen, men begge har en kamp til gode.

Tirsdag møtes topplagene, og med seier vil Three Lions skaffe seg et svært godt utgangspunkt for å vinne gruppa, slik at de slipper å måtte ut i play-off.

– Vi er på de to første plassene i gruppa i øyeblikket, og etter at Ukraina slo Polen er det en liten luke mellom oss, Montenegro og resten, sier han ifølge Sky Sports.

– Det er en viktig kamp, men vi går for å vinne den. To seire på disse to kampene ville vi vært veldig fornøyde med.

Fredag ble San Marino som forventet rundspilt, og England ga seg ikke før det stod 8-0 på resultattavla. Motstanden på tirsdag er langt tøffere, uten at Cleverley tror det kommer til å påvirke spillet.

– Jeg tror ikke det å justere seg fra en motstander til en annen kommer til å bli veldig vanskelig. Vi vet hvilken jobb vi må gjøre. Så lenge vi jobber hardt og spiller vår fotball på rett måte, kan vi gjøre jobben.

– Jeg har bare hatt en kort internasjonal karriere, men jeg har spilt noen store kamper, som mot Brasil og Italia og VM-kvalifiseringskamper. Jeg har hatt noen fine erfaringer under min korte tid med England. Forhåpentligvis blir tirsdag enda en.

Powered by Labrador CMS