Er disse to gull verdt?

United har vunnet alle viktige kamper disse to har spilt sammen i. Sjekk den vanvittige statistikken her.

Onsdag kveld spilte Tom Cleverley og Anderson for første gang sammen i en seriekamp for United siden 2. serierunde i august, da Fulham ble slått 3-2 på Old Trafford.

Cleverley hadde ingen spesielt god kamp, og Anderson har definitivt også spilt bedre kamper i år. Likevel er det grunn til å legge merke til hvor gode resultater United har med de to sammen på banen.

10 seirer på 11 kamper

Det er faktisk bare én eneste gang, da Sir Alex stilte med et reservepreget lag borte mot Galatasaray i Champions League forrige uke, at United har tapt i en kamp hvor begge har vært på banen samtidig.

I ti andre kamper har de fått spille sammen. Alle ti gangene har United vunnet.

De har bare tre hele kamper sammen ellers, men uansett hvor få minutter de ellers er på banen sammen, så har United i alle ti kampene vunnet den perioden av kampen.

Mål hver halvtime

Til sammen har de spilt 716 minutter med serie- eller cup-kamper for United siden seriestarten for halvannet år siden. På de 716 minuttene har United 23-7 i målforskjell. United scorer altså ett mål hvert 31. minutt med Anderson og Cleverley på banen, mens det har blitt mindre enn én baklengs per kamp samtidig.

Selvfølgelig er det også en rekke andre faktorer som spiller inn, men statistikken er i alle fall ganske så vanvittig, og bør kunne tyde på at de to bør få sjansen sammen igjen på Uniteds midtbane, og det selv om enkeltprestasjonene mot West Ham ikke var den aller beste.

Her er United-livet deres sammen:

2011/12:

7.8.2011: City – United 2-3 (Community Shield)

Anderson fra start. Cleverley inn ved pause. Med de to på banen snudde United 0-2 til 3-2 i en fantastisk 2. omgang mot et City-lag som stod sjokkerte tilbake på Wembley-gresset.

14.8.2011: WBA – United 1-2

Etter prestasjonene mot City spilte begge hele kampen da United åpnet serien med en sliteseier borte mot WBA.

22.8.2011: United – Tottenham 3-0

Duoen fikk tillit fra start igjen. Anderson spilte hele kampen, mens Cleverley ble byttet ut på 2-0 , 10 minutter før full tid.

28.8.2011: United – Arsenal 8-2

Sir Alex fortsetter med Cleverley og Anderson fra start, og Arsenal blir maltraktert på Old Trafford i deres tredje seriekamp sammen fra start. Cleverley spiller hele kampen, mens Anderson tas ut på stilllingen 5-1 etter 67 minutter.

10.9.2011: Bolton – United 0-5

Fjerde serierunde og fjerde kamp sammen fra start på Uniteds midtbane. Kampen ender imidlertid med ulykke for Cleverley. På stillingen 2-0 til United, etter 23 minutter, må han ut etter en stygg skade.

Dermed spilte ikke Anderson og Cleverley mer sammen igjen i 2011/12-sesongen.

2012/13:

25.8.2012: United – Fulham 3-2

Etter tapet mot Everton i sesongpremieren kastes duoen utpå fra start i 2. seriekamp. United kommer under tidlig, men snur til 3-1 i 1. omgang, bare for å oppleve at det hele endte nervøst, etter at Fulham kom tilbake til 2-3 etter en United-tabbe midtveis i 2. omgang. Cleverley spiller hele kampen, Anderson spiller 80 minutter.

26.9.2012: United – Newcastle 2-1 (ligacup)

Til tross for i alle fall én veldig bra omgang mot Fulham, virker det som om duoen har falt ned på den interne rangeringslista. Spiller først sammen én måned etter Fulham-kampen, da reservene slår Newcastle i ligacupen. Begge spiller hele kampen.

2.10.2012: CFR Cluj – United 1-2

Begge får sjansen fra start i bortekampen i Champions League i Romania. United dominerer til tider stort, kommer bakpå, men snur relativt greit takket være avslutningsegenskapene til Robin van Persie.

10.11.2012: Aston Villa – United 2-3

United kommer under (igjen) med 0-2, men kommer tilbake til 2-2. I jakten på seier kastes så Tom Cleverley innpå 20 minutter før slutt, og Anderson innpå 12 minutter før slutt.

De bidrar dermed til at United avgjør til 3-2-seier i sluttminuttene.

20.11.2012: Galatasaray – United 1-0

Uniteds nest beste sendes til Tyrkia, og det betyr nå at både Anderson og Cleverley får sjansen fra start. Anderson spiller 73 minutter og Cleverley hele kampen. Dette er eneste kamp som hittil er tapt når duoen har startet sammen, men en formildende omstendighet kan sies å være at United stilte reservepreget.

28.11.2012: United – West Ham 1-0

For første gang siden 2. serierunde får begge igjen sjansen fra start i en seriekamp, men igjen ender det med seier. Cleverley blir byttet ut etter 66 minutter, mens Anderson spiller 85 minutter.