Cleverley vil slåss for plassen

Er fast bestemt på å motbevise sine kritikere.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds 24 år gamle midtbanespiller har av mange blitt tippet som en av dem Louis van Gaal kommer til å vrake så snart han har skaffet seg full oversikt over hvem han vil ha  med videre og hvem som må forlate Old Trafford.

Cleverley er vant til å ha kritikernes søkelys på seg, og han prøver så godt han kan å ikke la seg affisere av utenforståendes kritiske blikk og ditto kommentarer. Han vet godt at han har et par svært middelmådige sesonger bak seg, og at fansens «goodwill» er tynnslitt. Det gjelder heller ikke bare United-fans, men i minst like stor grad tilhengere av det engelske landslaget, hvorav noen tidligere i år gikk så langt som til å igangsette en underskriftskampanje for å få ham fjernet.

Selv er imidlertid Cleverley oppsatt på å takle motgangen, og sier ifølge ESPN at han håper de bitre erfaringene vil ha gjort ham sterkere.

– Håper at jeg er blitt mer tykkhudet

– Heller enn å dvele ved det som skjedde, må jeg bare se forrige sesong som en lærekurve. Jeg lærte mye, både på og utenfor banen. Det er slikt som gjør at man utvikler tykkere hud. Man må bare ta det som det kommer, for sånn er fotballen, konstaterer han.

– Fansen er fylt med lidenskap og ønsker bare å se laget sitt vinne. Når det ikke skjer, er de i sin rett å kritisere.

Likevel innrømmer Cleverley at det har vært mange tøffe tak.

– Jeg har måttet tåle en del stikk, ja, og det sårer når det kommer fra egne tilhengere. Men som sagt, jeg henger meg ikke opp i det. Likevel; jeg har veldig god lyst til å motbevise alle i sesongen som kommer, medgir den utskjelte.

Powered by Labrador CMS