– Tilbake på rett spor

Tom Cleverley fryder seg når han ser på tabellen etter helgens runde i Premier League.

Publisert Sist oppdatert

Mens United vant den vanvittig viktige hjemmekampen mot Arsenal, gikk både Manchester City og Chelsea på hver sine smeller mot henholdsvis Sunderland og West Bromwich forrige helg.

Tom Cleverley var ikke i startoppstillingen i toppoppgjøret mot Arsenal, men spilte hele andreomgang da Nemanja Vidic måtte gi seg i pausen etter en hodeskade.

– Med helgens resultater visste vi at det var tre ekstra viktige poeng. Vi leverte en svært god kamp defensivt og holdt helt ut, i tillegg til at vi hadde noen ekstra sjanser til å sette spikeren i kista, sier Cleverley til ManUtd.com.

Med seieren mot Arsenal betyr det at United etter det som har blitt kritisert som en svært svak innledning nå ligger på femteplass med tre strake seire, kun fem poeng bak Arsenal. Mens Chelsea ligger på plassen foran med ett poeng mer, er City nå nede på 8. plass med ett poeng mindre.

Hele tabellen kan du se her!

– Vi ville ikke at Arsenal skulle komme elleve poeng foran oss. Nå er vi tilbake på rett spor og har fått opp selvtilliten. Det er en stor seier og vi er foran City og ikke langt bak Chelsea. Vi har også spilt noen veldig tøffe kamper i løpet av de elleve første kampene, sier Cleverley.

– Jeg er sikker på at vi kan få en god seiersrekke og komme oss til toppen. Det er hva alle forventet før sesongen, alle forbedrer seg og det gjør det til en virkelig jevn sesong.

Powered by Labrador CMS