Tevez forsvinner?

Ifølge marca.com så skal Real Madrid være klare til å by 27 millioner euro for Carlos Tevez.

Publisert Sist oppdatert

Helt siden Dimitar Berbatov ankom klubben har spilletiden til Tevez blitt betydelig mindre. Nå skriver marca.com, som følger Real Madrid tett, at Real Madrid skal være klare til å tilby Kia Joorabchian-gruppen 27 millioner euro. Kia Joorabchian skal også være skuffet over United. Ifølge Joorabchian så var det avtalt at United skulle legge inn budet, som gjorde Tevez til United spiller på permanent basis i sommer, men det har altså ikke skjedd.

Tevez på sin side liker ikke sin situasjon, betydelig lite spilletid er hovedgrunnen til at han nå ønsker seg vekk om ryktene er sanne. Tevez som var en av Unites beste spillere i åpningen av ligaen, er nå ikke funnet god nok for de regjerende mestere.

"El Apache" har også vist misnøye ved å riste på hodet de gangene han blir byttet ut av Sir Alex. Tevez har ikke vært helt i form i det siste heller, flere små feil og mangel på mål, hjelper han ikke mot en plass på laget.

Uniteds opsjon på kjøp går ut 30. januar. Etter det kan hvem som helst forhandle om hans signatur.

Nå skal disse ryktene tas med en klype salt. Både marca.com og Real Madrid er kjente for å jage spillere i øst og vest uten at ryktene har blitt sanne. Presidenten til Real Madrid,Ramón Calderón er også kjent for å snakke for mye, som da han i sommer skulle kjøpe blant annet Cristiano Ronaldo, David Villa og Santi Cazorla.

kilde: marca.com

Powered by Labrador CMS