Gjør flere endringer

PREVIEW: José Mourinho går tilbake til en velkjent formasjon når United for første gang spiller med de nye svarte bortedraktene i natt.

Manchester United innledet sommerens oppkjøringsturné med å slå et svakt Los Angeles Galaxy 5-2 i California natt til søndag. To døgn senere venter ny MLS-motstand i form av Real Salt Lake.

På StubHub Center fikk vi se både Romelu Lukaku og Victor Lindelöf i aksjon med United-trøye nummer ni og to for første gang, og kanskje får vi se de to nysigneringene fra start i Utah.

Kampen spilles natt til tirsdag skandinavisk tid, med avspark klokken 04.00. Oppgjøret sendes direkte på TV 2 Sport Premium i Norge.

Manchester United

Hele 23 spillere var på banen i løpet av kampen da Manchester United vant sommerens første oppkjøringskamp mot Los Angeles Galaxy 5-2 natt til søndag.

Også mot Real Salt Lake vil Mourinho stille to forskjellige lag i hver omgang.

POSITIV: Henrikh Mkhitaryan var blant de beste mot LA Galaxy. Armeneren scoret Uniteds fjerde mål og var et konstant uromoment for hjemmelagets forsvar

– Vi vil bruke samme prinsipp med at spillerne spiller 45 minutter hver, og dersom det er en mulighet til å gi fem eller ti minutter til en unggutt, er det alltid fint for dem, sier Mourinho til klubbens nettsted.

Eksperimentet med trebackslinje og vingbacker går imidlertid United-manageren bort fra.

– Vi kommer ikke til å repetere det vi gjorde mot Galaxy, så spillerne kommer til å spille i forskjellige posisjoner og må tenke fotball på en annerledes måte. Vi kommer til å spille med fire bak.

Når det kommer til laget er det eneste vi vet i skrivende stund at Sergio Romero, som ikke spilte mot Galaxy, skal stå i mål den ene omgangen og Joel Castro Pereira den andre.

Marcos RojoLuke Shaw og Ashley Young er alle skadet og vil antageligvis ikke vil være involvert i noen av oppkjøringskampene.

Real Salt Lake

Kvalitetsforskjellen mellom Manchester United og Galaxy var omtrent så stor vi hadde håpet på forhånd, og når sant skal sies burde mannskapet til Mourinho vunnet med større sifre.

GLIMRENDE: Marcus Rashford scoret to og var strålende i de 45 minuttene han spilte mot LA Galaxy

All den tid det Real Salt Lake ligger to poeng bak Galaxy på MLS-tabellen, kan vi anta at tirsdagens motstander ville ligge på samme nivå. Tidligere denne måneden vant imidlertid førstnevnte hele 6-2 da lagene møttes i seriespillet.

– United-supportere fra hele landet kommer for å se laget i Salt Lake, uttalte David Herman, klubbens eier, nylig til The Salt Lake Tribune.

– Når du tenker på brus, sier de fleste Cola eller Pepsi. Når du tenker på å snyte deg i nesa, tenker du på Kleenex – du sier ikke lommetørkle, sammenlignet hovedtrener Mike Petke.

– På samme måte tenker du på Manchester United når du tenker på fotball.

Laget består ikke av noen kjente navn fra europeisk fotball, men i mangel på andre ting å nevne tar vi med oss at engelske Luke Mulholland spilte juniorfotball i Lancaster City, like nord for Manchester.

Rio Tinto Stadium tar drøye 20.000 tilskuere, og ifølge hjemmelaget skal kampen mot United være så godt som utsolgt.