Fornøyd med det defensive

Sir Alex Ferguson mener United hadde god kontroll, og skryter spesielt av Michael Carrick.

Publisert Sist oppdatert

United leverte ikke noen festforestilling på Liberty Stadium, men tok med seg alle poengene hjem til Manchester lørdag kveld. Sir Alex var fornøyd med hvordan United-forsvaret taklet oppgaven mot laget som før dagens kamp var ubeseiret på hjemmebane.

– Å holde nullen har vært en viktig del av suksessen vår, og vi har til tider vært svake bakover i det siste, sier Fergie til ManUtd.com.

– For noen uker siden kom det kritikk mot forsvarsspillet vårt og antallet sjanser vi lot motstanderen få. Swansea skapte egentlig ingen sjanser bortsett fra missen de hadde i førsteomgang.

– Det var en solid prestasjon, og det så aldri ut som om vi skulle tape kampen. Vi hadde kontroll og hadde ballen mye. Og når man vinner disse kampene 1-0, kommer konsentrasjonen tilbake på et nivå som vi har manglet. Konsentrasjonen vi viste idag er den konsentrasjonen vi trenger å ha.

– De har gjort det veldig bra på hjemmebane, og det var noe vi så på før kampen. De er et godt lag, og de holder bra på ballen. Vi burde kanskje ha utnyttet sjansene våre bedre mot slutten av kampen, men når man ser på hvordan Swansea har gjort det må man si at det var godt resultat.

Ferguson trekker frem Michael Carricks prestasjon, og skryter av bredden i United-troppen.

– Michael Carrick var fantastisk. Jeg synes han gjorde det veldig bra, det var en stor kamp av ham. Å få tilbake Michael i en slik form og å ha spillere som Ryan tilgjengelig gjør at vi har mange gode valg.

– Vi byttet også inn Fabio, Fletcher og Valencia, noe som viser styrken i troppen vår.

– Troppen vi har nå er sterk, og jeg kan være trygg når jeg gjør bytter, noe som er veldig viktig på dette tidspunktet av sesongen, forklarer Ferguson.

Powered by Labrador CMS