Leggskade på Cleverley

OPPDATERT: Sir Alex Ferguson kan ikke si noe om hvor alvorlig skaden er, men beskriver det som dårlige nyheter.

Publisert Sist oppdatert

Tom Cleverley startet på banen i 1-0-tapet mot Cluj, men måtte byttes ut like før pause. Ferguson forteller at det er en leggskade som tvang midtbanespilleren av banen.

– Vi skal se nærmere på det i morgen (torsdag). Han kjente litt smerter i leggen, og det er ikke gode nyheter, sier Ferguson til ManUtd.com.

Han kunne også fortelle at Shinji Kagawa sannsynligvis ikke spiller søndagens byderby mot Manchester City:

– Kagawa er tilbake i løpetrening, men jeg vet ikke om han rekker kampen mot City. Den kan komme litt for tidlig for han, men han er i det minste tilbake i trening, og trener forhåpentligvis som vanlig med resten av laget på mandag, sier Ferguson.

Om selve kampen var Ferguson mer fornøyd, selv om seieren uteble. Han er glad for at noen av ungguttene fikk prøve seg, samtidig som Chris Smalling og Phil Jones fikk viktig kamptrening.

– Jeg mener at Phil var fantastisk i kveld. Det er en stor fordel å få han og Chris tilbake.

– Jeg synes alle forsvarsspillerne gjorde det bra. Jeg er fornøyd med tanke på at Jones og Smalling har vært lenge ute, Scott Wootton bare har prøvd seg i noen få kamper og Alexander Büttner kun har spilt tre kamper. De beholdt roen godt, sier United-manageren.

Powered by Labrador CMS