frio

– Det viktigste for United i sommer er en ny midtstopper

Publisert Sist oppdatert

Som vanlig når det er United-kamp på TV i England så er det også en tidligere United-spiller som sier sin mening om et eller annet dagsaktuelt.

Etter reservenes 1-2-tap mot Leicester var det Rio Ferdinands tur til å mene noe, og da handlet det om veien videre – hva som er viktigst for United i sommer.

Akkurat der er det mange ulike meninger blant United-supporterne, men for Rio var det ganske klar tale:

– Det viktigste å styrke, for virkelig å forbedre seg og bli et lag som kan utfordre, er midtstopperplassen, sa Ferdinand til BT Sports.

– Det handler om å få en partner til Harry Maguire som du kan oppsummere med «Han leverer hver eneste uke. Han har det». For øyeblikket er det for mange spisser som skal ut mot United som nok tenker «Jeg har en sjanse her. Jeg kan lukte en sjanse i denne kampen».

– Se så på City, med Dias og Stones. De siste månedene ser andre lag på dem og tenker i stedet at «det blir vanskelig for oss i dag». Det er ikke den følelsen de har før de spiller mot United, sa Rio.

riof

Han nevnte imidlertid ikke navn, og spørsmålet er nok mest hvilken stopper er det som gir den garantien Rio ønsker?

United har de siste månedene jevnlig blitt koblet til spillere som Raphael Varane, Pau Torres og Jules Kounde, men hvem er tilgjengelig, hvem vil til United og for hvilken pris?

Samtidig kobles United også til Declan Rice, Jadon Sancho og ikke minst Harry Kane og Erling Braut Haaland – for å nevne noen giganter.

Hva vil de eventuelt koste? Hva er det sikreste valget for videre utvikling, hvor mye penger er det egentlig i kassa og hvem selges eventuelt i sommer og for hvor mye – slik at de eventuelt også kan bidra til at én eller flere av disse nødvendige forsterkningene kommer inn?

Etter kampen mot Leicester så Solskjær i alle fall følgende.

– Vi må selvsagt styrke stallen vår hvis vi skal utfordre City

Powered by Labrador CMS