Manchester United v West Ham United - Premier League

2046 ønsket Red News gratis – vinnerne er kontaktet

Publisert Sist oppdatert

OPPDATERT: Vi har trukket ut 25 av de 2046 som meldte sin interesse for dette, og mailadressene til disse 25 er sendt til Red News. God lesing!

Red News er Uniteds eldste fanzine. Det så dagens lys i 1987, og da Red News trengte 400 abonnenter for å være sikret overlevelse også i 2023/24-sesongen så gikk Supporterklubben inn og kjøpte 25 abonnement.

Dette fordi vi mener at Red News er en viktig stemme, og ikke minst en viktig del av Uniteds supporterkultur.

Disse 25 digitale sesongabonnementene (pdf-abonnement, sju utgaver) vil vi nå dele ut gratis til 25 av våre medlemmer. Fristen er midnatt torsdag 27. juli.

Er du interessert så kan du melde din interesse for dette ved å skrive inn epost-adressen din i feltet nederst i denne artikkelen. Merk at det er den email-adressen som skrives inn som det digitale abonnementet sendes til.

– Red News bikket 400 abonnenter den midtuken vi møtte Chelsea. Jeg møtte selv Barney da han sto på sin faste plass utenfor Hotel Football, og kan forsikre alle om hvor oppriktig glad han var. Ikke minst var han dypt takknemlig til Supporterklubben for de 25 abonnement vi kjøpte, og til de skandinaver som abonnerer uavhengig av de 25 vi gir bort, forteller US-redaktør Lars Morten Olsen.

Powered by Labrador CMS