Wolverhampton Wanderers v Manchester United - Premier League

Tilbake i trening – kan han være aktuell for Spurs-kampen?

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har lagt ut bilder fra onsdagens trening, og det viktigste på de bildene er at vi kan kan se at Raphaël Varane er tilbake på trening, og tilsynelatende trener som normalt.

Det innebærer i så fall at han trolig er aktuell for Tottenham-kampen.

Akkurat det er ikke så veldig overraskende, for da Solskjær snakket med MUTV før kampen mot Liverpool, så sa han følgende:

– Raphaël og Anthony [Martial] rakk det ikke, men det er de to eneste vi mangler. Forhåpentligvis er de snart tilbake – kanskje neste helg.

Han var altså ikke sikker på om de er tilbake mot Spurs, men bildene av Varane i trening lover i alle fall godt for at han snart kan være tilbake.

Så gjør jo Maguires prestasjoner etter å ha returnert fra skade at en kan undre seg på om Ole Gunnar Solskjær vil være litt ekstra forsiktig med å slenge inn Varane i lørdagens kamp, men samtidig kan det jo være at Solskjær er ekstra lysten på å få gjort endringer i forsvar etter elleve baklengsmål på de siste tre kampene.

Anthony Martial er også tilbake i trening, men det var han også før Liverpool-kampen selv om han ikke ble helt klar til den kampen.

I skrivende stund er ikke bildene tilgjengelig hos vår bildeleverandør, så vi kan ikke by på en egen bildeserie fra treningen, men her er i alle fall resten av bildene som klubben har publisert på Twitter:

Powered by Labrador CMS