France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

— Å ha et godt lag er ikke nok

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kveld slo Raphaël Varane og Frankrike ut England etter en jevn og spennende kamp. Frankrikes seier betydde hjemreise for Luke Shaw, Marcus Rashford og Harry Maguire, som alle har vært delaktige i det engelske landslaget.

Frankrike møter Marokko i semifinalen på onsdag, og Varane legger ikke skjul på at målet er å vinne verdensmesterskapet igjen, til tross for at han forventer motstand fra Marokko.

Han er også klar over at det kreves mer enn å bare ha en god tropp. Dette har vi sett tidligere i mesterskapet da store lag som Tyskland, Belgia og Uruguay ikke kom videre fra gruppespill. 

— Vi har allerede møtt gode motstandere, men det opprinnelige målet er å vinne. Vi vet hvor vanskelig det er og vi er allerede tilfredsstilt med å ha kommet helt til semifinalen. Å klare å være en av de fire resterende lagene er allerede en flott prestasjon.

varane261122
VIKTIG SPILLER: Varane er en viktig spiller både for United og for landslaget.

— England var en stor test og vi måtte kjempe for å vinne. Vi har nå, nok erfaring i laget til å ikke gå i noen feller. Det er ikke tilfeldig at Marokko er i semifinalen. Det er opp til oss, de erfarne spillerne å forberede de andre på kamp og ikke ta den enkle veien ut.

— En plass i finalen er fortjent. Vi fokuserer på målene, men vi ønsker å oppnå noe stort. Å ha et godt lag er ikke nok, ettersom at vi har sett andre store lag ryke ut av denne turneringen. Vi holder fokuset på det som ligger foran oss. Vi tenker på neste kamp, ikke etter.

Varane legger heller ikke skjul på at han er sjokkert over Marokkos prestasjoner og at han forventer motstand i kampen.

— De skriver historie for marokkansk fotball. Deres suksessfulle kamper gir dem mye selvtillit. Det er et samlet og sammensveiset lag. Det er spillere av høy kvalitet. De er ikke der ved en tilfeldighet. Vi forventer mye motgang.

Kampen spilles onsdag 14. desember klokka 20:00. Det er tippet med god margin at Frankrike vinner, men Marokko har sjokkert motstanderne sine hele veien og har kun sluppet inn ett mål under hele turneringen.

Powered by Labrador CMS