Stopper

Har ingen tro på Varane-overgang: – Han skal ingen steder

Publisert Sist oppdatert

Etter de siste meldingene som har sivet ut fra ryktefabrikken å dømme, virker det å være et spørsmål om tid når Jadon Sancho er klar for å ta steget fra Borussia Dortmund til United.

I så fall vil Ole Gunnar Solskjær og kompani ha tettet hullet på høyrekanten. Skal vi tro ryktebørsene rundt om, vil United deretter blant annet rette blikket mot en ny midtstopper.

Det mener også tidligere United-spiller Rio Ferdinand at gamleklubben bør gjøre. Han mener at et kjøp av Sancho isolert sett ikke vil være nok.

– Det trengs mer. Det trengs en midtstopper med litt erfaring, da vil jeg være fornøyd, sier den gamle stopperkjempen i sin podkast, Vibe with five.

sancho342
IKKE NOK: Rio Ferdinand mener United trenger Jadon Sancho, men at kantspilleren ikke vil være nok for United denne sommeren.

Én av stopperne som har blitt nevnt i forbindelse med en potensiell United-overgang, er Real Madrids franske midtstopper, Raphael Varane. 28-åringen er en merittert mann etter ti år i den spanske hovedstaden, men forsvarerens kontrakt utløper om ett år.

Om Varane ikke skriver under en ny kontrakt med de hvitkledde, kan dette være siste mulighet for Real Madrid til å sikre seg en pengesum for sin stjernestopper.

Ferdinand tror likevel sannsynligheten for at Varane ender i United er tilnærmet lik null. Han mener nemlig at den siste tidens overgangssnakk bare er en forhandlingstaktikk fra en Varane som ønsker seg mer penger i Madrid.

– Varane bare masserer avisene for å få en bedre avtale i Real Madrid, sier Ferdinand og fortsetter:

– Om han ikke signerer en ny avtale med Madrid, blir jeg overrasket.

France v Switzerland - UEFA Euro 2020: Round of 16
FRANSK SKUFFELSE: Raphael Varane var del av et fransk lag som gikk ut i åttedelsfinalene i sommerens EM. Nå tror Rio Ferdinand stopperen vender tilbake til Real Madrid.

Det engelske stopperikonet påpeker at spillere som Toni Kroos og Bastian Schweinsteiger begge tidligere har vært lenket til United, før de senere har signert nye og bedre avtaler med sine klubber.

Ferdinand legger til at Sergio Ramos’ avgang i den spanske hovedstaden vil gjøre det vanskelig å overtale Real Madrid til å kvitte seg med enda en stopperstjerne.

– Real Madrid lar ikke Ramos og Varane gå i samme vindu. Det er 100 prosent sikkert, sier Ferdinand, før han slår fast:

– Han skal ingen steder. Han kommer til å få seg en ny avtale.

Powered by Labrador CMS