Tom Cleverley sulten på mer

Uniteds midtbanemann innrømmer at det var en lettelse å få sitt første trofe, men at sulten på mer sølvtøy bare har blitt større.

Publisert Sist oppdatert

Cleverley  sier at han aldri vil glemme den følelsen han fikk da han var med på å løfte Premier League-trofeet på Old Trafford. Den engelske midtbanemannen forteller at opplevelsen bare har gjort appetitten hans større for suksess i den røde United-trøya.

– Å få den første medaljen betyr utrolig mye. Det er en lettelse, men det gjør deg også enda mer målrettet mot å vinne mer. Å være med på en sånn seiersparade er noe jeg bare vil oppleve om og om igjen.

– Det var en veldig spesiell dag, en dag jeg aldri vil glemme. Men jeg vil ikke bare oppleve det en gang, jeg vil oppleve det mange ganger. Vi har fått smaken på det nå, og det har bare gjort oss mer sulten, sier 24-åringen.

Han sier at lagets sterke ønske om å vinne kommer fra treningsfeltet, der de til og med hater å tape nå de spiller five-a-side-fotball.

– Konkurransementaliteten er stor og du ser det på trening hver dag. Hvis man taper på trening blir man faktisk i dårlig humør. Det er en av arenaene med mest konkurranse, noe som gjør treningene intense og hjelper alle med å forbedre seg, avslutter Cleverley.

Midtbanemannen har foreløpig nytt stor tillit hos den nye manageren og har spilt samtlige minutter i Premier League så langt. Hvis Tom Cleverley fortsetter å få spille jevnlig, ser det bra ut for både ham og Manchester United. United har nemlig aldri tapt når han har spilt hele kampen – inntil det forsmedelige tapet mot Liverpool.

Powered by Labrador CMS