DRØMMEN: Pep Guardiola er mannen som burde overta United, mener forfatteren av leserbrevet.

– Vent til neste uke

OPPDATERT: Pep Guardiola vil snart klargjøre sine fremtidsplaner. The Sun-journalist hevder Pep foretrekker United-jobben.

Publisert Sist oppdatert

Den 44 år gamle Bayern München-manageren er halvveis gjennom sitt tredje og siste kontraktsår med den tyske storklubben, og det knyttes enorm interesse rundt hva som vil bli hans neste trekk.
Forlenger han med Bayern, tar han et nytt friår, eller velger han å slå til på et lukrativt tilbud fra en annen av verdens storklubber?

Det som er helt klart er at Pep Guardiola kan gjøre som han vil; jobbmulighetene er endeløse.

Det som også synes klart er at Bayern München-formann Karl-Heinz Rummenigge vil tilby sin ettertraktede spanjol en ny avtale. Hvorvidt Guardiola er interessert i det, gjenstår imidlertid å se.

FC Bayern Muenchen Press Conference
PEP GUARDIOLA – hva blir hans neste trekk?

Etter tirsdagens 1-0-seier over Darmstadt i den tyske cupen, svarte han følgende på direkte spørsmål om fremtiden:

– I kveld har jeg ikke noe svar på det. En klargjøring vil foreligge i neste uke.

Marti Perarnau, en spansk journalist som fulgte Bayern-sjef tett i hans første år på Allianz Arena, har tidligere kommet med hardnakkede uttalelser om at Guardiolas neste stopp er England.
I så fall er det trolig bare tre klubber som vil være aktuelle – Chelsea, pluss de to Manchester-klubbene.

Alle tre vil nok lytte med stor interesse når Guardiola velger å kunngjøre sin avgjørelse.

OPPDATERT: The Sun-journalist Neil Custis, som vanligvis er avisens mest treffsikre på United-nytt, hevder at Guardiola helst vil til United, og at han vil vente om United (som planlagt) beholder Van Gaal enda en sesong. Samtidig skriver han også at City vil gjøre alt for å endre katalonerens mening.

 

Powered by Labrador CMS