– Det handler om å vinne

Tom Cleverley kunne løfte Premier League-trofeet for første gang søndag. Det har gitt mersmak.

Publisert Sist oppdatert

Tom Cleverley fikk i høst mye tillit av Sir Alex Ferguson. I vår har han ikke spilt like mye, men den 23 år gamle midtbanespilleren har etablert seg som et av mange gode alternativer på Uniteds midtbane.

Mandag kveld ble han intervjuet av MUTV under paraden, og at dette betydde mye for ham var hevet over enhver tvil.

– Det er en av de beste følelsene jeg noensinne har hatt. Som fotballspiller er det dette man jobber mot, og det er helt utrolig deilig å kunne løfte trofeet, sa en meget engasjert Cleverley.

I tillegg til mange muligheter på Uniteds midtbane har han også fått prøve seg på internasjonalt nivå denne sesongen. Heller ikke her har han gjort seg bort.

– I denne klubben handler det om å vinne, og jeg synes jeg har gjort det bra denne sesongen. Jeg har spilt over 30 kamper, fått mine første landslagskamper og mitt første trofé. Selvfølgelig kan man bestendig bli bedre, men akkurat nå er jeg veldig glad, fortsatte han.

Sir Alex Ferguson var ikke den eneste som annonserte sin avgang forrige uke. Også Paul Scholes fortalte at han aktet å legge skoene på hylla (igjen) til sommeren, og sistnevnte har betydd veldig mye for den unge Cleverley.

– Paul Scholes er den beste spilleren jeg har spilt med noensinne. Det har vært en glede, og jeg vil sende en stor takk til både han og Sir Alex, avsluttet Cleverley.

Powered by Labrador CMS