– Det er fortsatt Arsenal mot United

Ole Gunnar Solskjær mener rivaliseringen mellom de to storklubbene fortsatt lever.

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær har latt seg intervjue av MUTV før storkampen mot Arsenal. Nordmannen har valgt et lag med tre endringer fra storseieren mot Leipzig onsdag.

Marcus Rashford, Bruno Fernandes og Scott McTominay erstatter Anthony Martial (suspendert), Nemanja Matic og Donny van de Beek.

Dette får Solskjær spørsmål om før kampen.

– De (Rashford, Fernandes og McTominay) kom på i den kampen, og gjorde det bra. Vi håper vi kan fortsette i det sporet, sier kristiansunderen og fortsetter:

– Men alle kamper lever sitt eget liv. Du må legge grunnlaget med jobben du gjør. Den første timen mot Leipzig la grunnlaget for det som til slutt ble et fantastisk resultat.

STORSEIER: Marcus Rashford scoret majoriteten av målene, da forrige sesongs Champions League-semifinalist ble knust onsdag.

Oppgjørene mellom disse to lagene var lenge kamper mellom to tittelkandidater, og dertil fulgte møter med høy temperatur.

Det tror Solskjær vi også kan forvente i dagens oppgjør.

– Det er fortsatt Arsenal mot Manchester United. Det er en stor og viktig kamp for oss, og rivaliseringen kommer til å være flammende, som man alltid forventer.

– Det har vært noe durabelige kamper både på og av banen her, så la oss håpe vi kommer best ut, smiler Solskjær.

Kampen markerer også 47-åringens 100. kamp i sjefsstolen, uten at dette er noe han tenker altfor mye på.

– Jeg pleier ikke å se tilbake på milepæler og tenke på den første, den femtiende eller den hundrede kampen. Den neste er alltid den viktigste og største kampen, sier han og fortsetter:

– Presterer vi slik vi har gjort den siste uken, er jeg sikker på at vi kommer fra dette med et resultat.

Powered by Labrador CMS