– Andre spillere har nektet å trene og spille – de er ikke her mer – men Paul har aldri gjort det

Publisert Sist oppdatert

Det er vanskelig for Ole Gunnar Solskjær å komme seg helt unna Paul Pogba-spørsmål nå, men Solskjær har egentlig bare avfeid spørsmål om det tidligere, og gjorde egentlig det på den åpne delen av pressekonferansen før Manchester-derbyet også.

– Hva noens representanter sier kan egentlig ikke påvirke meg. Jeg har sagt det jeg ønsker å si om det, sa Solskjær da.

På del to av pressekonferansen kom det likevel et nytt spørsmål om Paul Pogba. Spørsmålet handlet om Pogba ville bli vurdert fra start mot City, og om Solskjær mener at Pogba bør komme med en uttalelse i etterkant av Mino Raiolas utsagn rett i forkant av den viktige Leipzig-kampen.

– Jeg tror jeg sa i løpet av uka at dette er et lagspill. Paul er en del av det laget, og han er veldig fokusert på å bidra når han er her. Han har sulten og appetitten til å spille, og ønsker å spille, og ønsker å trene, svarte Solskjær.

SULTEN: Paul Pogba.

Svært troverdige The Athletic skrev tidligere denne uka at Solskjær selv mener at det beste for klubben vil være å selge Pogba – men det ville jo vært litt overraskende om han sa det offentlig på en pressekonferanse. United-manageren ga videre i Pogba-svaret sitt uttrykk for at franskmannen alltid har holdt seg seriøs, i motsetning til enkelte andre spillere som har vært i klubben. Han røpet nemlig at det har vært spillere som har nektet å trene eller å spille, slik det jo innimellom er i fotballen.

– Det har vært andre spillere som har nektet å trene, og nektet å spille – de er selvsagt ikke her mer – men Paul har aldri gjort det. Han fokuserer bare på å prestere når han får sjansen.

– Det er en bra ting med Paul: Han har kvaliteten, men han har også gløden til å gjøre det godt når han kommer innpå. Som han gjorde mot Leipzig, der han påvirket positivt. Så det korte svaret på spørsmålet ditt er: han er en del av troppen mot City.

LES OGSÅ: Disse spillerne sjekket inn på spillerhotellet

HAR GJORT DET GODT MOT CITY FØR: I 2018 ledet Paul Pogba an opphentningen av Citys tomålsledelse på Etihad Stadium, noe som endte med United-seier. Kan han potensielt bli helt mot City igjen? Han er i det minste med i troppen, bekreftet Solskjær.

– David vet at Dean Henderson er en fantastisk keeper

Også De Gea hadde Solskjær vært innom på del 1 av pressekonferansen, men det kom et nytt spørsmål om spanjolens posisjon i laget. En av journalistene lurte på om De Gea er «undroppable», og hva Henderson eventuelt må gjøre for å få sjansen i noen kamper.

– En ønsker selvsagt at alle spillere skal spille bra, og at de har konkurranse, og jeg har konkurranse i absolutt alle lagdeler. David vet at Dean Henderson er en fantastisk keeper. Og Dean vet at David er en fantastisk keeper. Det er nok litt annerledes for utespillerne siden de kan spille i ulike posisjoner.

– Som manager ønsker en at alle spillere skal føle at de må prestere for å virkelig bevege dette laget og seg selv fremover.

LES OGSÅ: Solskjærs debrief: – Kan ikke trykke på panikknappen hver gang

KEEPERDUELL: Dean Henderson og David de Gea.
Powered by Labrador CMS