Bare et knep?

Britisk nettavis hevder Mourinho vil selge Schweinsteiger i januar.

Publisert Sist oppdatert

Mange hevet nok et øyebryn eller to da Bastian Schweinsteiger ble rapportert tilbake på treningsfeltet til United mandag denne uka.

Både fans og spillere virket glade for at den tidligere tyske landslagsstjernen hadde fått det mange trodde var en ny sjanse til å vise hva han duger for av José Mourinho.

LES OGSÅ: Overrasket over Bastian

Men kanskje var det hele nesten for godt til å være sant? Det hevder i hvert fall Independent, som skriver at midtbanespillerens retur til treningsfeltet ikke handler om å gi tyskeren en ny sjanse.

«Stuntet» skal derimot kun være gjort i et forsøk på å få Schweinsteiger i form til og selges i januar, ifølge Independent

Til USA?

GettyImages-619006712

Etter at nyheten om tyskerens retur kom ut, har både spilleren selv og flere lagkamerater og eksperter virket positive og glade på Bastians vegne. Flere påpekte også at Mourinho ikke er mannen som gir noen en ny sjanse, med mindre han har en hensikt med det.

Nå kan det derimot tyde på at denne hensikten ikke spiller den veien Schweinsteiger måtte ønske.

– Bastian burde reise uansett

Karl-Heinz Rummenigge

– Mitt ønske for ham er at han finner en løsning med en gang overgangsvinduet åpner i januar, sier styrelederen, ifølge ESPN.

Om behandlingen tyskeren har fått av Mourinho sier han følgende:

– Det er vanskelig å trene og styre en hel generasjon, men man må uansett gjøre det på en taktfull måte, mener han.

Til tross for vrakingen de siste månedene, har Schweinsteiger mildt sagt opptrådt forbilledlig. Han har aldri lagt skjul på at han ønsker å bli i United, selv om Uniteds portugisiske sjef nærmest stengte døra for fremtidig førstelagsspill i august.

Powered by Labrador CMS