Yoro tilbake på gresset og trener med ball 

Publisert

Leny Yoro er tilbake på gress og trener så smått med ball igjen. Det kommer frem i en video og i flere bilder publisert på Uniteds nettsider mandag kveld.

Franskmannen, som ble hentet fra Lille i sommer, pådro seg et brudd i foten under treningskampen mot Arsenal og har siden vært under kniven og satt ut av spill. 

18-åringen har fortsatt ikke spilt en tellende kamp for United, men den unge midtstopperen nærmer seg sakte, men sikkert, et comeback. 

Yoro er i gang med et individuelt treningsprogram med mål om at han skal delta på fellestreninger om noen få uker. United skriver på sine nettsider at midtstopperen fortsatt har mye arbeid foran seg før han er klar for å trene med resten av laget.

Leny Yoro i aksjon på Carrington.

9. oktober la han selv ut et bilde på sin Instagram der han skrev at han var «er på vei tilbake», men en retur til en kamptropp eller fotballkamp er fremdeles et stykke unna.

United understreker at en offisiell debut på ingen måte er rett rundt hjørnet, men at det er veldig positivt å se Yoro nå dette stadiet i rehabiliteringen. 

Uansett er det alltid et godt tegn å se spillere tilbake på gress og i aksjon med ball, så det er i hvert fall mye som tyder på at Yoro er på riktig vei. 

Powered by Labrador CMS