Wheatley med hat trick i heseblesende målfest mot Norwich

Bare dager etter den elleville 3-3-kampen mot Doncaster Rovers i EFL Trophy-cupen var Uniteds U21-lag i aksjon igjen. Fredag kveld var de på Carrow Road der de møtte Norwich sitt U21-lag på jakt etter ukens andre seier etter straffedramaet mot Doncaster.

United-talentene trengte en ordentlig kalddusj før de våknet, men fredagens kamp ble av det heseblesende slaget: Det ble hele åtte scoringer - og tre av dem kom på overtid i 2. omgang.

United fikk en langt fra ideell start på kampen da Norwich tok ledelsen etter seks minutters spill. Ledelsen fikk gultrøyene har i et lite kvarter før Ethan Williams utlignet med etter et glimrende soloraid.

Williams plukket opp ballen midt inne på Norwich sin halvdel, passerte tre mann, dro seg inn i Norwich-boksen og hamret ballen i mål.

Ethan Williams scoret Uniteds første.

United presset på etter scoringen og var det førende laget til pause, men lagene gikk i garderoben mens det lyste 1-1 på resultattavlen. Men etter hvilen var det aldri noen tvil.

I pausen kom Ethan Wheatley inn for Ethan Ennis og det var et bytte som nærmest umiddelbart ga uttelling.

I det 48. minuttet sendte han United i føringen da han enkel bredsidet ballen i mål etter et strålende United-angrep der de rullet opp med mange spillere innom ballen før den lå i nettet.

Bare tre minutter senere scoret United igjen: Malachi Sharpe gikk på et helhjertet løp, fikk ballen inne i Norwich-boksen og overlistet Norwich-keeperen med en hard avslutning i nærmeste hjørne.

United hadde full kontroll og fortsatte jakten på scoringer, og fikk også lønn for strevet da Wheatley scoret sitt andre etter 70 minutter.

Norwich flyttet mange spillere opp på en dødball, og da United vant ballen gikk det fort i lengderetningen. Kontringen endte med at Wheatley chippet ballen elegant over Norwich-keeperen.

Ethan Wheatley hadde et fantastisk innhopp for Uniteds U21-lag fredag kveld.

Norwich ga ikke opp og jaktet redusering og var også fryktelig nærme i det 78. minutt: Da fikk de en ordentlig sjansebonanza med flere avslutninger inne i United-boksen, men både United-keeper Hubert Graczyk og et par United-forsvarere la inn en heroisk innsats med redninger og blokkeringer foran eget mål.

I det 88. minutt fikk Norwich reduseringen sin, og da det ble lag til åtte minutter øynet hjemmelaget håp. Tre minutter på overtid reduserte de nok en gang, men klarte aldri å finne utligningen.

Avslutningen på kampen ble dermed mer kaotisk enn ventet, og på overtid av overtiden, da Norwich sendte alle mann - inkludert keeper - frem, kontret United inn 5-3-scoringen.

Ethan Wheatley trillet ballen inn i det tomme buret og fullbyrdet dermed hat tricket.

Norwich U21 3-5 (1-1) United U21

Premier League 2, Carrow Road

MÅL: 1-0 Errol Mundle-Smith (6), 1-1 Ethan Williams (21), 1-2 Ethan Wheatley (Ethan Williams, 48), 1-3 Malachi Sharpe (Dan Gore, 50), 1-4 Ethan Wheatley (71), 2-4 Daniel Ogwuru Ogwuru (88), 3-4 Finley Welch (90+4), 3-5 Ethan Wheatley (90+9)

Gule kort: Tyler Fredricson, Ethan Wheatley (57), Finley McAllister (62), Harry Amass (90+2)

UNITED: Hubert Graczyk, Jaydan Kamason, Louis Jackson, Tyler Fredricson, Harry Amass, Finley McAllister (Tommy Rowe 79), Dan Gore (Jack Lee Moorhouse 66), Ruben Curley, Malachi Sharpe (Ashton Missin 72), Ethan Williams, Ethan Ennis (Ethan Wheatley 46).
Uben.innb.: Jack Kingdon