– Vi var enige. Moyes satt i sofaen min

Publisert

Med fasit i hånd så kan det kanskje ha vært det beste for Toni Kroos at det ikke ble United, men Real Madrid i 2014.

Samtidig så vet man aldri: Kunne den tyske legenden vært den brikken som ga United et helt annet tiår enn vi fikk etter at Sir Alex ga seg?

Nå har den nylige pensjonerte midtbanespilleren igjen fortalt om United-interessen før han tok valget.

– Jeg skulle dra til United. Fra Bayern til United. Moyes kom spesifikt for å møte meg. Kontrakten var langt på vei ferdigskrevet. Han satt i sofaen min, med kona si, i huset mitt. Det var veldig hyggelig.

– Men så ble han sparket, Louis van Gaal kom inn og det kompliserte ting, sier han i en podkast med lillebror Felix, «Einfach Mal Luppen», som nå er gjengitt verden rundt.

Han hadde nemlig tidligere hatt en ikke altfor topp erfaring med Van Gaal i Bayern, og samtidig kom nederlenderen til United med sine egne tanker for Uniteds fremtid.

Det er ikke første gang Kroos eller også Moyes har snakket om United-interessen, og overfor The Athletic sa han dette i 2020.

Moyes har også bekreftet dette overfor Supporterklubben.

– Van Gaal ønsket også tid på å forme sitt eget prosjekt. Jeg hørte dermed ikke noe fra United på en stund, og begynte å tvile. Deretter startet VM, Carlo Ancelotti ringte og det var det.

Dermed ble det i stedet Madrid og supersuksess der, med blant annet fem Champions League-titler, og fire ligagull og klubb-VM-titler.

Powered by Labrador CMS