– Vi prater sammen hver uke og er enige om at dette er et langsiktig prosjekt

Publisert Sist oppdatert

United fikk med seg ett poeng fra Villa Park og har nå gått fire kamper uten seier i alle turneringer. 

Erik ten Hag er under sterkt press og media har helt siden tapet mot Tottenham i forrige serierunde spekulert om kampen mot Aston Villa ville bli hans siste.

Med toppledelsen i klubben, med Sir Jim Ratcliffe, Sir Dave Brailsford, Omar Berrada og Dan Ashworth alle tilstede på Villa Park for å bivåne kampen pratet Ten Hag etter kampen med Sky Sport om samtalene han har hatt med ledelsen.

– Vi har samtaler ofte, vi snakker hver eneste uke. Alle er om bord i dette sammen og vi er på samme linje. Det er en felles forståelse som at dette er en langsiktig prosess. 

– Nå har vi vært gjennom to tøffe bortekamper. Dette er et lag og i dag viste vi troen vi har sammen.

En god defensiv prestasjon

Manageren var etter kampen også opptatt av å få frem at laget nå har holdt nullen i fire av de sju kampene i Premier League denne sesongen og at dette var en god defensiv prestasjon.

– Dette er fjerde gangen denne sesongen vi holder nullen. Du kan se at vi har god organisering og samhold i laget. Jeg så bra karakter og en god lagånd.

– Vi slapp knapt til en eneste sjanse. På slutten hadde de vel en stor sjanse, men det var den eneste de hadde. Selv skapte vi også noen sjanser, men ikke så mange. Vi hadde et tverrliggertreff også hadde Rashford noen sjanser, men det var to lag som tok ut hverandres styrker i stor grad.

Beskyttet Rashford og bekrefter Maguire-skade

Harry Maguire måtte ha hjelp av det medisinske apparatet da han gikk av banen ved pause. 

Etter kamp bekrefter Ten Hag at midtstopperen har pådratt seg en skade, uten å utdype noe som helst.

– Han følte seg ikke bra i pausen så vi måtte bytte han ut.

Harry Maguire skadet seg like før pause i kampen mot Aston Villa og forlot senere Aston Villa med en beskyttelsesstøvel.

Manageren bekreftet også at Rashford ble byttet ut på grunn av faren for å pådra seg et rødt kort etter to raske taklinger, hvor den siste fort kunne vært gult fremfor kun tilsnakk.

– Ja, det var en av grunnene til at han ble tatt av. Hadde han laget et frispark til så hadde han nok blitt utvist. Det er ikke en risiko vi kunne ta. 

Landslagspauser passer aldri bra og fornøyd med prestasjonen

Da Ten Hag omsider kom på pressekonferansen etter kampen mot Villa ble den kommende landslagspausen og brudd på potensielt moment et tema Ten Hag adresserte. 

– Det er aldri et godt tidspunkt (med landslagspause), man ønsker jo bare å jobbe med det som vi holder på med. Jeg vil se forbedring, men nå forsvinner de aller fleste spillerne, men igjen det er noe alle klubber må godta.

Videre pratet Ten Hag om prestasjonen mot Villa og er opptatt av at Højlund vil hjelpe laget når han er tilbake i full form.

– For det første så er Rasmus akkurat tilbake. Når han er tilbake i full form så vil han hjelpe oss, men så er det også andre spillere som må ta ansvar. Jeg er fornøyd med prestasjonen til Rashford og han var nære ved to anledninger. Garnacho har også vært god hele sesongen til nå, men vi har også andre spillere som kan score så vi må ta steg på det området. 

Avslutningsvis gjentok Ten Hag at han kommer til å prate med toppledelsen i løpet av de neste dagene, men også at han ikke merker noe til presset fra media.

– Jeg snakker med dem hele tiden. Hver dag. Etter kampen så har jeg en jobb jeg skal gjøre, som å snakke med spillerne, svare på spørsmål fra dere. All støyen kommer utenfra. Internt er vi skuffet, ja, og vi vet at vi må gjøre det bedre. Vi må score flere mål.

Powered by Labrador CMS