– Vi må være påskrudd fra start

Erik ten Hag må snu den tunge sesongstarten, og slå tilbake etter mange svake resultater. 

De siste to hjemmekampene har begge endt med 0-3-tap. Brentford kommer på besøk lørdag. Laget fra utkanten av London har gjort det til et kjennemerke å fosse ut av startblokkene og har de siste fire kampene i Premier League scoret før to spilte minutter.

Dette er blant punktene Ten Hag pratet om i sitt kampdagsintervju med MUTV.

– Vi er klare over det og har en plan mot det. Det er en av styrkene deres, men bare en av mange styrker. Vi må være klare for å gjennomføre planen vi har lagt og omgjøre de styrkene de har til svakheter.

– Brentford er en stor utfordring. De har en særegen stil, men samtidig har det gitt dem suksess. Vi må være klare fra start for i Premier League så finnes det ingen enkle kamper.

Manageren ser også tilbake på de to kampene mot Brentford forrige sesong, som begge endret karakter helt i sluttminuttene. 

Hjemmekampen på Old Trafford ble avgjort av en sen scoring av Scott McTominay, mens bortekampen til slutt ble en nedtur da United slapp inn like etter at Mason Mount trodde han hadde avgjort kampen med en scoring helt på tampen.

– Begge kampene endret seg i de siste sekundene. Jeg ser frem mot kampen. Det er viktig at vi er påskrudd fra start, men samtidig at vi kan avslutte kampen bra!

Powered by Labrador CMS