Bruno Fernandes mot City i Community Shield, august 2024.

BRUNO FERNANDES: 

- Vi må ta med oss det positive og forbedre det negative

Publisert Sist oppdatert

United tapte til slutt Community Shield-kampen mot Manchester City på straffer, men det var ikke på grunn av Bruno Fernandes.

Etter en litt rolig 1. omgang så viste kapteinen mange glimt av sitt beste de siste 45. Han spilte blant annet frem Alejandro Garnacho før Uniteds 1-0-mål, og om og om igjen fant han rom på midten som han så brukte til å spille lagkameratene i enda bedre posisjoner. 

To ganger gikk han også på strålende løp i bakrom. 

Første gang jublet United-supporterne for mål etter et strålende skudd deretter, men det ble korrekt avblåst for offside. Andre gangen kom han alene mot keeper, men ble tvunget til å skyte på direkten fra 20 meter. Keeper tok den avslutningen.

- Vi hadde alle lyst til å vinne Community Shield. Det var flere gode perioder i kampen og vi må ta med oss det positive og forbedre det negative, sier Fernandes til MUTV etter kampen. 

Bruno Fernandes sammen med Erik ten Hag før kampen mot City.

Fernandes var en av spillerne som gikk rett fra ferie og inn på laget. 

- Sånn var det for begge lag, de hadde også noen som nettopp kom tilbake. Det var ikke det som var problemet. Det handlet i hvert fall ikke om at vi ikke var godt nok trente, alle har jobbet med det. 

Nå ser han frem mot åpningskampen mot Fulham 16. august og den kommende sesongen.

- Det vi gjorde forrige sesong var ikke det som kreves av denne klubben eller av oss selv. Vi vil gjøre det annerledes denne sesongen. Vi skal gjøre alt for at fansen kan nyte denne sesongen. Vi vil gjøre det bedre, sier United-kapteinen. 

Powered by Labrador CMS