TEN HAG FØR KAMPEN: 

- Vi må komme oss inn bak dem

Publisert Sist oppdatert

Klokken 17.30 braker det løs: Manchester United mot Tottenham på Old Trafford. Erik ten Hag stiller med et sterkt lag på Drømmenes Teater med mye hurtighet i angrep, først og fremst representert ved Alejandro Garnacho og Marcus Rashford på henholdsvis høyre- og venstrekanten. 

Det er det en tanke bak. 

- De spiller med en høy linje, så vi må komme oss inn bak dem. Da trenger man hurtighet, forteller Ten Hag til MUTV. 

- Vi velger lag fra kamp til kamp med tanke på hva som er best for laget slik at vi, så klart, kan ta så mange poeng som mulig, legger han til. 

I United-elleveren får vi også Manuel Ugarte og Kobbie Mainoo sammen fra start. Det er første gang de to starter sammen. Ten Hag forteller at Mainoo kommer til å bli med fremover, og kanskje får han enda mer tillatelse til det nå som Ugarte, som er svært defensivt anlagt, er på plass.

- Kobbie er svært allsidig og kan spille i ulike roller. I forsvar kommer han til å være dypt (i banen), men offensivt kommer han til å bli med fremover, sier Ten Hag. 

En ting United har fått mye kritikk for den siste tiden er mangel på scoringer. Det er Ten Hag selv klar over - og nederlenderen håper på den berømte ketchup-effekten. 

- Vi må fortsette å skape sjanser, og så har vi spillere som er kapable til å avslutte og til å score, sier han. 

Kampen kan du følge HER

Powered by Labrador CMS