Maguire feirer seier mot Aston Villa.

- Vi må gjøre noe med det, og det starter på søndag

Publisert Sist oppdatert

Søndag møter United Aston Villa på bortebane. Kampen har avspark kl. 15:00.

Maguires overtidsmål mot Porto, som sørget for ett poeng, kan føre til at han får tilbake plassen i startelleveren. Midtstopperen har en god følelse før søndagens kamp.

- Ja, vi må finne troen på oss selv. Finne tilbake til troen fra det vi gjorde forrige sesong på Villa Park. Det var helt elektrisk der i fjor. Vi dro dit og fikk seieren vi trengte.

- Og vi føler at vi spiller bedre enn vi gjorde forrige sesong. Resultatene har ikke vært der og selvfølgelig var prestasjonen virkelig dårlig mot Spurs. Bortsett fra det, føler jeg at vi burde hatt flere poeng på tavla. Men det har vi ikke, så vi må gjøre noe med det, og det starter på søndag.

- Det blir en tøff kamp. Men for et flott sted å dra, spille fotball og prøve å få tre poeng.

Maguire rensker unna under press fra Ollie Watkins.

- De elleve som går utpå der, må spille fotball. Du må holde sammen i laget, i troppen, og ha troen på at du kan dra dit og få tre poeng. Vi har bevist de siste sesongene under denne manageren at vi kan slå hvem som helst når vi leverer. Men problemet har vært stabilitet, og vi må begynne å vise det. Det har selvfølgelig ikke vært godt nok. Helt klart må vi gjøre mer. Men som fotballspiller er det lett å se seg rundt og skylde på andre folk og skylde på lagkameraten din eller på trenerne eller taktikken. Du må se på deg selv.

- Vi er de som går på banen. Vi er de som må forsvare. Du må ta ansvar. Og hver enkelt av oss må gjøre det bedre i disse øyeblikkene. Vi må gjøre det bedre.

- Jeg føler at vi de siste årene har sluppet inn mål hver gang vi har vært under press, og det kan ikke skje. Vi må kunne tåle det presset. 

Maguire har alltid vært en av spillerne den tidligere England-treneren Gareth Southgate har hatt tillit til. Derimot har United-spilleren for andre gang blitt utelatt fra troppen til den nye treneren, Lee Carsley. Dette var Maguire overrasket og skuffet over.

- Jeg har hatt en prat med manageren, og han forklarte sine grunner. Han fortalte meg at jeg er en stor del av fremtiden, og at han bare vil se de andre guttene spille i denne samlingen. Han ønsker ikke å ta meg med hvis jeg ikke skal starte noen av kampene, noe som er rettferdig nok. Jeg vil få meg litt hvile.

- Selvfølgelig er jeg skuffet. Jeg vil spille hver kamp for England, og det er noe jeg har gjort gjennom de siste syv årene av karrieren min. Så jeg er skuffet. Men jeg forstår hvor han kommer fra, og jeg må sørge for at jeg presterer når jeg er på banen og ikke gir ham muligheten til å utelate meg.

- Jeg spilte i hans første kamp som trener, og ja, jeg gjorde det veldig bra. Jeg gjorde det veldig bra mot Irland. Det er ingen tvil om det. Så, nei, jeg var litt overrasket, det må jeg si.

- Men selvfølgelig støtter jeg avgjørelsen hans, og han har fortalt meg at jeg er en del av fremtiden. Så vi får se hva som skjer i november.

Powered by Labrador CMS