Scott McTominay løper med ballen mot Liverpool.

MCTOMINAY ETTER KAMPEN:

– Vi har full tiltro til manageren og taktikken hans

Publisert Sist oppdatert

Etter tre tap på fire kamper og 0-11 på de to siste bortekampene på Anfield, så slo United på mange måter tilbake med ett poeng og 0-0 i løvens hule søndag kveld.

Kaptein Scott McTominay, som bar kapteinsbindet i stedet for suspenderte Bruno Fernandes, var derfor fornøyd.

– Det kommer alltid vanskelige tider i fotballen og i en karriere, og i klubben nå så har vi ikke helt prestert på den standarden vi bør gjøre, sier han i et intervju med Viaplay.

– Jeg er imidlertid sikker på at det kommer. Vi har full tiltro til manageren og taktikken, og vi ønsker å omsette det til seirer også på høyeste nivå.

– Jeg synes backrekka og keeperen vår var briljante i denne kampen. André hadde noen utrolige redninger. Det har vært en tøff tid for ham i Champions League, så så se personligheten hans og denne prestasjonen - han var en leder bak der, det var helt utrolig, sa McTominay.

United tok poenget selv om Lisandro Martinez, Casemiro, Christian Eriksen, Harry Maguire, Tyrell Malacia og Bruno Fernandes manglet søndag.

– Det handler om å tro, sa McTominay.

– Premier Leaue er den ligaen med høyest intensitet, med de beste idrettsutøverne og den beste fotballen. Ingen kamper er enkle, og da må man finne energi, motivasjon, restituere godt og være klar til hver kamp. Det mentale er også nøkkelen.

Han var stolt over å bære kapteinsbindet.

– Det var uvirkelig. Vi har en utrolig kaptein i Bruno, og jeg lærer av ham. Når jeg får sjansen så vil jeg imidlertid alltid gi alt for denne klubben som jeg alltid har elsket å spille for.

– Nå skal denne drakta og kapteinsbindet rammes inn, sa han glisende.

Powered by Labrador CMS