Erik ten Hag snakker med media etter kampen mot Fenerbahce.

– Vi har fått med oss to poeng på vanskelige bortebaner - dette er et resultat

Publisert Sist oppdatert

Det endte uavgjort og ett poeng for United i Istanbul mot José Mourinhos Fenerbahçe, noe som betyr at United har spilt tre uavgjorte kamper på rad i Europa League denne sesongen.

Håpet om å gå direkte videre blant de åtte beste begynner å svinne og det vil nok kreve opp mot full pott i de resterende fem kampene om det skal bli realiteten.

Etter kamp var Erik ten Hag likevel fornøyd med å ha fått med seg et resultat.

– På bortebane i Europa, med høylytt atmosfære, mot Porto og Fenerbahçe har vi fått med oss to poeng. Dette er et resultat.

Det var veldig mange reaksjoner på at Mazraoui startet i rollen som Bruno Fernandes normalt sett spiller i og at Rasmus Højlund startet kampen på benken. Ten Hag sa da at det handlet både om å bruke spillerne som var tilgjengelig og at spillere som er tilbake fra skade må matches forsiktig.

Etter kamp utbroderte manageren litt mer om sitt valg av lag.

– Å starte med fire angrepsspillere på en bortebane som dette er for mye. Noussair er veldig kapabel til å spille i den posisjonen. Det var jeg som gjorde ham til en back, da han spilte som en nummer ti. Han gjorde en jobb på midtbanen, støttet Zirkzee i presset og var en stor del av målet til Eriksen.

Antony kom inn etter 73 minutter, men måtte 16 minutter senere bæres av banen med en skade. Flere supportere, spesielt på sosiale medier ønsket seg innhopp fra Amad, men først da Antony ble båret av var det dags for ivorianeren. 

Ten Hag forklarer valget med belønning av gode prestasjoner på trening.

– Amad gjør det veldig bra, men samtidig så må jeg også belønne prestasjonene Antony gjør på trening. Han er en trussel på nærmest hver eneste trening så jeg hadde på følelsen av at han kunne komme inn å avgjøre kampen.

Da Ten Hag pratet med MUTV en god stund etter han hadde pratet med resten av pressekorpset var det det at laget er vanskelig å slå som var poenget Ten Hag ville få frem.

– Etter en første omgang, hvor vi kontrollerte kampen og hadde sjanser til å score enda et mål så var det skuffende å slippe inn målet på den måten vi gjorde. Det skal ikke skje

– Det er vanskelig å slå dette laget, men vi må ta større sjanser. Om vi skal vinne flere kamper så er vi nødt til å score mer mål.

  

Powered by Labrador CMS