PRESSEKONFERANSE FØR PALACE-KAMPEN:

– Vi er på et helt annerledes sted nå

Publisert Sist oppdatert

Sist gang Crystal Palace sto på motsatt banehalvdel endte det med et stygt 0-4-tap for Erik ten Hag og et skadeplaget Manchester United-lag.

– Det var helt fortjent, men på lørdag vil det bli helt annerledes, sier Ten Hag på pressekonferansen før lagene nå snart skal møtes igjen.

– Fra februar og ut sesongen måtte vi finne elleve spillere for å få et lag. Vi er på et helt annerledes sted nå. Nå har vi 18 spillere og vi kan selv plukke ut en ellever, sier han.

Ten Hag sikter naturligvis til skadesituasjonen forrige sesong, og i den nevnte kampen måtte han blant annet benytte seg av Casemiro og Jonny Evans på stopperplass, mens Amad Diallo og Sofyan Amrabat var de mest etablerte førstelagsspillerne av utespillerne på benken.

United fikk det blytungt i forrige møte med Crystal Palace på Selhurst Park.

Fornøyd med Rashford

En av dem som ikke var med sist, men som nå er med og er i ferd med å finne målformen er Marcus Rashford.

26-åringen står med tre mål på de siste to, noe han forhåpentligvis kan bygge videre på i tiden fremover.

– Det er veldig bra, selvfølgelig, med en angrepsspiller som starter å score når sesongen fortsatt er ung.

– Angrepsspillere trenger den troen. Vi har nå noen spillere på scoringslista, som så er veldig bra for laget. Det vil styrke lagets tro.

Marcus Rashford (3) og Alejandro Garnacho (4) har funnet veien til nettmaskene flest ganger av United-spillerne denne sesongen.

På pressekonferansen fikk Ten Hag også spørsmål om Antony, og om brasilianeren viste den reaksjonen han ønsket å se i tirsdagens 7-0-seier over Barnsley.

– Alle spillere bør vise en reaksjon. Du må trene hardt, prestere på trening, gjøre deg fortjent til å spille og når du får muligheten så må du ta den.

– Men en manager kan kun velge elleve spillere og så gjøre fem bytter. Så man må sørge for å prestere stabilt på trening, og så i kamp når man får sjansen, og bidra for laget.

Powered by Labrador CMS