Omar Berrada, SoFi Stadium i Inglewood, California, 27. juli 2024.

OMAR BERRADA:

– Vi bygger en sterk og talentfull fotballstruktur til å jobbe med Erik

Publisert Sist oppdatert

– Velkommen tilbake til Old Trafford til vår første Premier League-kamp i 2024/25-sesongen. Dette er helt spesielt for meg, siden det markerer min første kamp her som toppsjef i denne praktfulle klubben, skriver Omar Berrada i kampprogrammet til fredagens serieåpning mot Fulham.

Han fortsetter med å skrive om hvor mye han gleder seg, og at det er et privilegium, før han etter hvert skriver om alle endringene som foregår i klubben for tiden, på alle områder. 

– Vi har hatt en travel sommer så langt, med endringer både på og utenfor banen. Vi ønsker Joshua Zirkzee, Leny Yoro, Matthijs de Ligt og Noussair Mazraoui velkommen til klubben; fire utmerkede talenter med en lys fremtid her. Vi er strålende fornøyde med at klubbkapteinen Bruno Fernandes har signert ny kontrakt, og forpliktet fremtiden sin til United, mens Erik ten Hag-kontrakten ble forlenget etter vår suksess i FA-cupen. Dan Ashworth har kommet inn som sportsdirektør, og Jason Wilcox som teknisk direktør. Vi bygger en sterk og talentfull fotballstruktur til å jobbe med Erik, og sørge for at vi er fokusert på langsiktig suksess.

Montasje: Jason Wilcox, Erik ten Hag og Dan Ashworth. Juli 2024 x2 + 9. august 2024.
Jason Wilcox, Erik ten Hag og Dan Ashworth.

– Vi jobber hardt med å transformere Carrington slik at både våre herre- og kvinnelag har tilgang til enestående treningsfasiliteter. Som dere vil være klar over, så har utnevnt en felles arbeidsgruppe som skal utforske alternativer for fremtidig fornyelse av Old Trafford-området, med en verdensklasse-stadion i hjertet av prosjektet. Dette er det riktige tidspunktet for oss til å gå videre med begge prosjektene, og våre eiere og ledelsen har engasjert seg fullt ut i det.

– Dette er en begivenhetsrik tid for klubben. Alt vi gjør må hjelpe oss til å prestere på banen, og det er vår førsteprioritet. Det er også veldig viktig, spesielt i tider med mye endring, at båndet vårt med dere supportere er tettere enn noen gang. Dette vil fortsatt være en viktig prioritet for oss. Dere alle må være sentrale i alt vi gjør. Jeg ser frem til å møte mange av dere på Old Trafford i løpet av sesongen. Dette er deres klubb. Jeg lover at jeg alltid vil huske det, og behandle den med den omsorgen, engasjementet og respekten den fortjener.

Les hele Berradas tekst her.

United prøver for tiden å finne ut av om en oppgradering av Old Trafford er den lureste veien å gå, eller om en skal bygge en helt ny stadion.
Powered by Labrador CMS