Verdensmester forlater United - kommer med stikk på Instagram

Publisert Sist oppdatert

Spanske Irene Guerrero forlater Uniteds kvinnelag etter ett år og er klar for meksikanske Club America Femenil, det bekrefter Manchester United på sine hjemmesider torsdag.

Guerrero kom til klubben fra suksess i VM og like etter hun var en del av den spanske landslagstroppen som vant VM 2023 og kom til klubben med store forventninger. 27-åringen kom fra Atletico Madrid.

Dessverre fikk ikke den sentrale midtbanespilleren det til i United-drakta og det endte med kun sju kamper i United-trøya på det ene året i Manchester.

Skader ødela starten av den spanske landslagsspillerens United-karriere og hun klarte ikke å slå seg inn i et midtbaneledd som United-trener Marc Skinner gjorde få endringer i.

På Instagram tar Guerrero farvel med United samtidig som hun uttrykker litt frustrasjon over at ting gikk som det gikk.

– Det har vært en kort, men intens sesong. Da jeg ankom Manchester var jeg overlykkelig og hadde kun positive tanker. Av og til går ikke livet i den retningen som man planlegger og jeg er stolt over at jeg har gitt alt for klubben uten å forvente noe i retur og har kjent på deres betingelsesløse støtte.

– Å ikke få sjansen til å vise hva jeg er kapabel til, uansett hvor hardt jeg jobbet og min profesjonalitet ga meg et perspektiv på at jeg måtte hjelpe mine lagvenninner på en annen måte. Det er trist at vi skiller lag allerede nå, men jeg føler det er nødvendig med en endring nå, både personlig og sportslig slik at jeg kan finne tilbake til lidenskapen med fotball igjen.

Powered by Labrador CMS