FABRIZIO ROMANO:

– Varane har fortsatt ikke fått noe kontraktstilbud på bordet

Ett av vårens store spørsmålstegn er hva som skjer med franske Raphaël Varane når sesongen er over.

Midtstopperen har i utgangspunktet bare drøye tre måneder igjen av sin avtale med klubben, og Manchester United har foreløpig ikke tatt en beslutning om de ønsker å aktivere forlengelsesklausulen i franskmannens kontrakt.

Et åpenbart alternativ er selvsagt også å skrive ny avtale, noe som imidlertid virker lite sannsynlig ettersom klubben tilsynelatende vegrer seg for å automatisk utvide den nåværende til å gjelde ut neste sesong.

Ifølge overgangsguru Fabrizio Romano skal det heller ikke ha foregått noen konkrete kontraktssamtaler mellom Varane og klubben, og franskmannen skal heller ikke ha fått et konkret kontraktstilbud på bordet.

Raphaël Varane har noen usikre måneder foran seg.

Varane slet stort med spilletid i høst, men har siden midten av desember vært fast inventar i Erik ten Hags Manchester United-lag. 

Den ellers så skadeforfulgte franskmannen har med unntak av bortekampen mot West Ham lille julaften, da han var syk, vært tilgjengelig til samtlige kamper siden 1. november. 

I februar meldte Manchester Evening News at det går mot storopprydning i Manchester United-stallen til sommeren. Varane var da blant 14 navn som ble koblet til en mulig exit.

I løpet av ti år i Real Madrid var franskmannen blant annet delaktig i fire Champions League-titler, og i 2018 ble han verdensmester med sitt kjære Frankrike.

Varane ble hentet til United av Solskjær sommeren 2021.



Powered by Labrador CMS